Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Robiť humoristickú reláciu nie je podľa mňa jednoduché a Genzer so Suchánkom mi to celkom potvrdzujú. Ich humor občas pobaví, no inak ma to nebaví a neviem si to užiť. Mohol by som to porovnávať, no je to tak slabé, že to nemá veľmi zmysel. Ono je to formát, ktorý stojí na nich a na hosťovi, na vedení rozhovoru. Možno nie je takáto odnož českého humoru vhodná pre mňa, ale pre mňa to je rozpačité a nudné. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Skončilo Tele Tele, přišel Mr. GS, který se pokouší o moderní talkshow, ale jelikož ty dva blbce zas tak rád v akci nemám, a jejich humor se mi v Tele Tele líbil jenom na konci, v přeřekách, nemohu hodnotit jinak než odpadem, protože jinak to v mém případě ani nejde. Kravina, na kterou se znova určitě nepodívám, a další z pořadů naší Televize Nova, která je chrlí jak na běžícím páse a stále si myslí, jak je dobrá. 0/10 ()

Reklama

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Richard Genzer a Michal Suchánek dostali od NOVy nabídku, která se neodmítá a zkusili se prosadit co by strůjci netradiční talk-show s dvěma moderátory. Pamatuju si ale, jak skoro od prvního dílu se mluvilo o tom, že je to propadák a má to nízkou sledovanost. Proč asi. Protože to byla naprostá hrůza s prvky trapného humoru, který je těm dvěma tak vlastní a který i někdy funguje, nikoli ovšem v takovémto druhu pořadu. ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto trapný humor s vynucováním smíchu, ve kterém je na dvojici Suchánek-Genzer snesitelné aspoň to, že si umí dělat srandu i ze sebe a nevyhýbají se tomu. Kdyby se pánové, místo pošilhávání po neupřimných amerických nudodílech zaměřili raděj na prodej erteplí v zelenině, dosáhli by zajisté větších úspěchů a alespoň by za nimi něco užitečného zůstalo. Šmidliboys. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co proti tomu tady vsichni maj, zrejme to bude tim, ze jakmile je nekde Suchanek nebo Genzer, tak tomu automaticky musi dat minimalni hodnoceni a pritom tohle vubec neni spatny. Samozrejme se to moc neda brat jako normalni talkshow ve stylu Uvolnete se, prosim, protoze tady de spis o to, ze si G a S zvou znamy a pokecaj si s nima, vetsinou tak, ze je zesmesni. Coz bejva vetsinou fakt vtipny, ale samozrejme zalezi na hostovy. Navic nema jeden dil ani pul hodiny, takze to dovede zabavit skvele. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama