Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábava v marastu televizní zábavy se rovná Suchoš s Geněm na pátou. Záleží na tom, jak moc tuhle dvojku máte v oblibě. Pochopitelně, pokud máte na ně alergii a rvete si vlasy, jen co je koutkem oka uzříte v upoutávce na pořad, jistě se nebudete obtěžovat pustit si jejich talk-show v nedělní Prima večery. Ostatně dávno ztratili na své originalitě a pel jejich ostrovtipů poněkud nikoho nedojímá. Stěhování z jedné komerční televize na druhou však sebou přineslo určité zlepšení. Režisér Ondřej Sokol ví, jak s nimi pracovat a dokáže dát pořadu směr ve kterém je i nějaký nenásilný prostor pro improvizaci a pohotové reakce na hosty. Apropo, dost záleží na tom kdo a v jaké bavičské náladě se k nim do studia dostaví. Pokud je to nějaký nemluva, anebo někdo, o kom jste nikdy neslyšeli, pak se zjevně bude vše vyvíjet jednostranně. Oba excentričtí moderátoři převezmou otěže do svých rukou,, nezavřou klapačky a jen záleží na nich, jestli za tu dobu přítomnosti málo zábavného hosta něco vymyslí a ten trapas se špatným výběrem nějakým způsobem zachrání. Pokud je to však někdo, kdo nějakým způsobem umí jejich smeče odvracet, pak je záruka, že se pobavíte nad absolutními žvásty z rodu kravinek, které pochopitelně mnoho smysluplnosti nepobraly, což nikdy není, nebylo a nebude záměrem dvojky G & M. Studio je mnohem hezčí a modernější než to, ve kterém se svého času bavilo na Nově. Na klavír nepreluduje žádný Kopta a občas se zjeví režisér Ondřej Sokol z velké obrazovky, který je stejný pošuk, ale poměrně respektovaný. Byla doba, kdy se na Suchánka s Genzerem každý těšil. Invenčně se už dvojka poměrně vyházela a byl by zázrak, kdyby se někdy vrátila do staré formy. Náznaky tady jsou, ale s tou nápaditostí pojetí celé show, je to dost sporné. Občas se podívám, co je u pánů bavičů nového. Nezblázním se, když neuvidím každé nové vydání a stejně tak, občas přijde vhod vypnout a bavit se nad absolutními kravinami, které jsou podávány s gustem. O ni to ani jinak nesvedou a jiní už taky nebudou. Mé hodnocení: 50% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Na GS jsem se rád díval a kluci mě opravdu bavili. Občas se podívám i na Partičku a dobrý. Ale to co jsem viděl včera...jako moderátoři u mě klesli na úrověň...ani nevím koho. Suchánek se z Klause mohl připo..., Geňu tím nejspíš stáhl do stejné žumpy...nikdy bych neřekl, že když se sejde Suchoš, Geńa a Klaus, tak že bude nejzábavnější poslední jmenovaný. Snad se kluci rozjedou...ale u toho se octnu jen náhodou, když budu prchat napříč programy před reklamou. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Hodně velké zklamání. Bohužel duo Suchánek & Genzer nenavázalo relativně vtipnou šňůru z Mr. GS. Tenhle pořad se mistrům vůbec ale vůbec nepovedl. Toto je další z řad českých "komediálních" pořadů, které zkrachují díky nízké sledovanosti. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 30% (1*) | ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že tato „show“ kdysi docela zábavné dvojice Míša a Ríša už prostě byla jen uvadající žumpa televizní (rádoby) zábavy. Vtipy, které už nejsou vtipné, narážky které už jsou jen zmarem kdysi úderných „hlodů“ a eskadra hostů, kteří se až na pár výjimek pomalu nedostali ke slovu – Vašíka jsem tehdy v půlce vypnul, protože ho fakt nemusím. No a už v této době mě Sokol začal docela srát. Ani se nedivím mrzkému hodnocení, protože i Mr. GS bylo lepší, než tohle a ani to nebylo žádná sláva. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Nehodnotím, protože jsem pouze viděl výstup s bývalým prezidentem Klausem a díky tomu neuvidím pravděpodobně ani další díly. Vůbec me to nezaujalo, ani jednou jsem se nezasmál a zase jsem si po celou dobu říkal, proč se o to pokouší znova po Mr. GS. Pokud bych někdy viděl další díly, přidám hodnocení, teď by to mělo hodně blízko odpadu i díky naprosto divným výstupům režiséra. //EDIT: Přidávám hodnocení, protože jsem zhlédl několik dalších scén (nic jiného v televizi nebylo) z různých dílů. Stále to je nevtipné až trapné. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama