Reklama

Reklama

Přímý kontakt

  • USA Direct Contact (více)

VOD (1)

Bývalý příslušník námořní pěchoty Mike Riggins je zavřený v balkánském vězení. Jednoho dne ho tu navštíví jakýsi muž, který mu zařídí svobodu a nabídne mu sto tisíc dolarů, když z blízké vojenské základny osvobodí údajně unesenou americkou dívku Anu. Mike se úkolu ujme a dívku ze základny, kde má být držena jakýmsi gangsterem Karadžovem a jeho spojencem, generálem Dragem, skutečně vysvobodí. Jenže Riggins záhy zjistí, že dívka byla na základně dobrovolně a že pan Connelly, který Rigginse najal, nemá s americkou vládou nic společného...  To už však právě Connelly a jeho nový spojenec Drago po dívce a Rigginsovi jdou. Riggins tak musí i s Anou prchat před zástupy Dragových vojáků. Nakonec si Ana zavolá na pomoc svého milence Karadžova. Ten se sice snaží se svými lidmi uprchlíkům pomoci, je však i s doprovodem zmasakrován na blízkém stadionu, kde se uprchlíci ukryli. Riggins se s Anou ocitne v obklíčení, a tak dívku Connellymu naoko vydá. Connelly ji ihned začne nutit, aby se zřekla majetku po svém otci, známém americkém miliardáři. Ana má převést veškerý majetek na svého povedeného strýčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (96)

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si řekl, že bych se mohl podívat zase na nějakou "Lundgrenovku", jelikož jeho kousky jsem v posledních letech dost opomíjel. No, už podle mého očekávání to byla pěkná šílenost, ve které Dolph, i když už má na krku pět křížků, stále dokazuje, že na to má, ale v perlách v jakých hraje (nebo se o to alespoň snaží) akorát dokazuje, do jakých "céčkových" vod zabředl. Nemá smysl u tohohle filmu řešit scénář, ten je jen proprané prádlo podobných klenotů. Akce stíhá akci, což by nebylo na škodu, bohužel jí dost przní ultrašpatný střih, který nám bude několikrát ve filmu opakovat stejné scény. O chybách, o kterých se tady už jiní uživatelé zmíňili, se raději ani nebudu zmiňovat :-). Divím se, proč se ještě pořád takové filmy točí, kdo je financuje a co z toho má ??? Pro tuto c-perlu je hodnocení " odpad " milosrdenství ...a Já si zase dám s "Lundgrenovkama" na delší čas pokoj. Btw, Seagalova " Poslední noc " je proti tomuto kousku ještě koukatelný film ... !!! ()

waska 

všechny recenze uživatele

A bůh stvořil filmovou kategorii "C". O herectví se tady nedá mluvit, to je prostě další drsňácký protagonista Dolpha Lundgrena, kterého "zdatně" doplňuje Michael Paré. Těch nesmyslů a očividných chyb ve filmu se také dá napočítat pěkných pár desítek možná i víc. Je to naprostá zhovadilost, ale aspoň mě lehce potešil generál Drago. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Od filmu Blackjack natocil Dolph Lundgren konecne zase pozeratelny film. Je to blbe? Ano velmi, scenar ako keby bol napisany v 80 rokoch. Ale co sa tyka akcie, tak sa neustale nieco deje. Film obsahuje 4 celkom dlhe nahanacky, niekolko prestreliek, jeden velkolepy vybuch vojenskej zakladne na zaciatku a explozivne finale na konci. A to vsetko stalo smiesnych 6 mega. Je pravda, ze neustalu akciu zakamuflovali tym, ze vyhadzuju do vzduchu opustene budovy kratko pred samovolnym zrutenim, a superdrahe sportaky znacky Trabant, Skoda, Lada a vojenske auta maju tiez dobrych 30-40 rokov. Oproti predchadzajucej Lundgrenovke Diamantoví psi, kde bolo vrcholom zrutenie jedneho auta do utesu je to setsakramantsky pokrok. Aj posledne Seagalovky s rozpoctom 12-15 mega vyzeraju oproti Direct Contact uboho. Dalsim plusom je, ze sa Lundgren v solidne choreografovanych bitkach celkom snazil bez okateho pouzitia kaskadera a strihac mu to nepokazil gulometnym strihom ako je bezne v poslednych Seagalovkach. Direct Contact je sice neskutocne stupidny, zastaraly film, ale tentokrat si zasluzi aj privlastok akcny. Co je oproti poslednym ukecanym Lundgrenovkam s minimom akcie velky pokrok. 5/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren...doufám, že Van Dammovi nezkazí reputaci, drsnýho týpka a člověka, kterej po JCVD chce otočit kariéru o 360 stupňů a začít v áčkovejch vodách. Třeba Lundgren začne s ním. Ještě že Univerzální voják a Expendables jsou až na rok 2010. Tak strašně natočenej akčňák jsem totiž snad ještě ani neviděl. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl s ohledem na úroveň Lundgrenovo posledních počinů docela příjemně překvapen.Slušná atmosféra,Dolph se pořád mlátil,krev stříkala,akce střídala akci a mělo to docela i slušný spád,vše sice pořád na úrovni průměrného béčka s tradičně dementním dějem,ale bylo to tam.Bylo to tam,ale jen zhruba do poloviny filmu.Pak vše jmenované zmizelo,tedy krom dementního děje.Závěrečná akce ve starém muzeu,nebo co to bylo,bylo pak už jen závěrečným podtrhnutím slaboty,do které se film postupně zahrabal.Škoda,skutečně po dlouhé době to měl Lundgren docela dobře rozjetý,nakonec však skončil tam,kde většina jeho filmů z posledních let.Ještě bych chtěl nicméně poukázat,že Dolph mi také po dlouhé době připadl,že ho to i docela baví,neházel megaunavený a nepřítomný ksichty a byl i v kondici.Možná že to bylo jen kvůli opravdu hezké partnerce,ale možná že by se mohlo začít blýskat i na lepší Dolphovy filmové časy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Natáčalo sa v Sofii, Bulharsko. Filmovanie trvalo 27 dní od 19. februára do 17. marca 2008. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama