Reklama

Reklama

Uvězněni v čase

Trailer

Héctor a jeho žena Clara se přestěhovali do nového venkovského domu. Jednoho večera Héctorův dalekohled zachytí v blízkém lesíku obraz nahé dívky. Když po tajemném přízraku začne pátrat, je napaden mužem, jehož obličej skrývá zakrvácený obvaz. Na smrt vyděšený nachází útočiště v tajemné budově, která stála v cestě jeho zběsilému útěku nočním lesem. Netuší, že vstoupil do míst, kde se tajně experimentuje s časem. Když se vrací domů, vidí na zahradě svoji ženu a v otevřeném okně... sám sebe. V časové smyčce, do které byl nedopatřením lapen, se roztáčí série katastrof, které budou mít pro jeho další život nedozírné následky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vždy som rozmýšľal nad tým, ako by asi prebiehalo a dopadlo to, ak by som chcel strojom času zmeniť určité okamihy v mojom živote. Tento film mi dal názornú ukážku a zrejme aj odpoveď. Tým pádom, by mal meniť osud človeka v minulosti niekto, kto nieje tým človekom a ani nieje spätý s tým, ktorého osud sa má meniť. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nie, nie je to film o vrahoch čo pomocou prístroja zmiznú v čase ako som si po prečítaní názvu myslel. Napriek tomu je to film neskutočne napínavý pri ktorom som sa nenudil ani omylom ale pekne sledoval ako to do seba všetko zapadne a to si píšte že to zapadne (vďaka tomu absurdnému chovaniu sa postáv, ktoré mi dosť vadilo). ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CESTOVAL JSI ČASEM A DOMŮ SE VRÁTIT NEMŮŽEŠ, PROTOŽE TAM UŽ JSEŠ….“ /// Takže uvězněnej v čase…hmm jen aby to…ty vole, vono to FUNGUJE! Z ničeho (jako fakt z hovna!) vybudovaná parádní atmosféra. Jasan, zápletka je triviální, navíc ji všichni pomáhaj maličkejma (debilníma) berličkami, ale stejně nikdo nemůže říct, že v jednoduchosti není krása. Bez speciálních efektů, s pár lidma a zápletkou, která mě, na rozdíl od Héctora dává smysl (to byl asi účel ne? Ajnštajne…). Řek bych, že druhý zhlídnutí už takovej vodvaz nebude, ale pro jednou ….byť bez hlubších myšlenek…. 3a ½*, ale páč to byla větší zábava než ti černí Němci/// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Začal jsem se doma hromadit. 2.) Rád koukám na ,,malý“ filmy. 3.) Thx za titule ,,sonnyboy“ a ,,onoff“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Že se snaží hlavní hrdina vracet do minulosti a napravit škody, tomu rozumim. Že zdánlivě jednoduchou situaci opakovaně zmrší a k tomu všemu se chová jako čím dál tím větší idiot, to už je horší, ale každýmu halt není dáno. Ale nejvíc mě štvalo, že film jede na vejco-slepicovitém principu a to prostě překousnout nedokážu. Pokud by to mělo lepší vizuál a sympatičtější titulní postavu, tak ještě dejme tomu, ale takhle ze sebe nedostanu víc než 30%. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Spoilers, spoilers everywhere! :-D Hm, Nacho si napsal příběh, kterej do sebe logicky skvěle zapadá (samozřejmě když nebereme v potaz samotnej vznik paradoxu), ale nedává smysl. Héctor se na začátku chová jako idiot, jeho schopnost ošetřovat zranění je naprosto fenomenální a ta krásná holčina je nějaká divná. Nesympatickej stupidní Héctor se do cestování časem začne zamotávat a se svým intelektem bůhví jak začne splétat šílený konstrukce, ve kterejch se bez problémů orientuje. Celý to prostě nedává smysl. Holčina se začne bavit někde u silnice v lese se zafáčovaným Héctorem? Neuteče od něj, když je pár metrů od ní jen s nůžkami? A když pak uteče, tak si stoupne kousek opodál, aby ji našel? Asi se taky praštila do hlavy. Celý se to zamotává, několikrát zopakuje a závěr sem už nějak nepobral. Nápad zajímavej, atmosféra super, ale s přibývajícím opakováním toho samýho a překombinováním příběhu sem se začal ukrutně nudit. Hezky se to na sebe vrství, ale předvídatelnost zůstává. A vůbec, poprvé se spousta věcí stala jen aby se stala a příběh se mohl začít odvíjet? Proč tam vůbec poprvý šel, i když si to na sebe tak hezky narafičil? Celej film mi unikala motivace postav dělat to co dělaly. A nakonec tam zůstali všichni tři Héctorové a mrtvola. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film měl soutěžní premiéru v roce 2007 na Filmovém festivalu Fantastic v USA. Získal zde hned tři ceny, a to za nejlepší kameru, Cenu poroty a třetí místo v Ceně diváků. (Terva)

Reklama

Reklama