Reklama

Reklama

Dylan Moran: Monster

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam predstavenia írskeho komika Dylana Morana v Dubline. Zabávač preslávený najmä úlohou kníhkupca v seriáli BLACK BOOKS vedie nepretržitý monológ o všetkých možných aspektoch života v modernej spoločnosti - drogy, ľudský potenciál, technika, hotelové izby, rôzne účinky rôznych druhov alkoholu, deti, výchova, hudba, politika, lži, spolubývajúci, televízne spravodajstvo, Francúzi, náboženstvá, homosexuáli, Ježiš, dômyselnosť designu mužských genitálií, dialekty a dokonca aj fenomén známy ako "írske vlasy". (tomashrabek)

(více)

Recenze (160)

woody 

všechny recenze uživatele

Vodka is a very deceptive drink, because you drink it and you say "Why are we drinking this? This is nothing, it has no smell, no taste! Why are we- W-why are we on a traffic island?" ... Tolik pravdivé životní filozofie není ani v Nietzschem (mezi náma, i toho mr*at do análu násadou od smetáku) ... Moran se nepotřebuje někomu vnucovat, buď se vám jeho svojské názory na chlast, prostitutky, bukvice, Brity, hudebníky nebo nezvané návštěvy líbí nebo si zůstaňte v té své přízemní slupce. Já jsem konečně rád, že se mi někdo nastěhoval do hlavy a shromáždil to stylisticky brilantní formou do jednoho devadesátiminutového celku... A to znáte o tom rapu? "I got my pecs, I got limos, I got bitches, and all my limo's powered by bitch juice, and my spare pecs are in the limo." ()

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší vystoupení co jsem kdy viděl! Cynické, zvrhlé a absurdní. Moran vypadá jak po prochlastané noci někde v irském pajzlu a s touto "příchutí" vede hodinu a půl dlouhý monolog u kterého jsem se celou dobu řezal smíchy. Moranův humor ale není pro všechny dostatečně stravitelný, ovšem kdo si ho zamiluje jako já bude se skvěle bavit. 95% ()

Reklama

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Dylan je kurva genius! Během necelé hodiny a půl dokáže proprat všechny společenské témata tak dokonale, že jsem nestačil valit bulvy. Od kouření, přes rasismus a křesťanství po homosexualitu a ženy. Všechny souvislosti se z něj jen hrnou a všechno do sebe zapadá jako dobře namazaný hodinový stojek. Jestli v současné době existuje lepší Stand-Up komik, já ho neznám. ()

PanPes 

všechny recenze uživatele

Moudra a postřehy ze všedního života u kterých je nutno dodat, že bez formálního obalu - škoda jen, že to s Dylanem a jeho "stářím" nejde jako s vínem - občas mi připadá, že lehce ztrácí pojem o tématech ke kterým hovoří a dostává se do cyklů ve kterých se mnohdy opakuje.Naštěstí je tohle problematika až pozdějších skečů a z toho důvodu je pro mě kousek "Monster" za plný počet bodů. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době mne opět něco potěšilo a taky posunulo. Málokdy se poštěstí, že se člověku vloudí do života nová věc, "svěží jak řeka", která mu prostě dodá energii. Konečně zase vím, že nejsem takovej magor, že jsou i jíní lidi co to vidí stejně, a že svět ještě není tak v prdeli, když se umíme sami sobě smát. Dylan Moran mi zvedl náladu už v Black books a tohle je jen logickým vyústěním jeho celkového postoji k životu. Je to prostě parádní a já mám z toho radost.100% ()

Zajímavosti (2)

  • Všechna Moranova představení jsou doprovázena projekcí jeho kreseb. (TheJoker)
  • Turné bylo v novinách The Times popsáno jako „mistrovská třída komického charisma - přebíhání od tématu k tématu ve zdánlivě spontánním stylu, ale vlastně pevně organizovaném". (TheJoker)

Reklama

Reklama