Reklama

Reklama

Dylan Moran: Monster

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam predstavenia írskeho komika Dylana Morana v Dubline. Zabávač preslávený najmä úlohou kníhkupca v seriáli BLACK BOOKS vedie nepretržitý monológ o všetkých možných aspektoch života v modernej spoločnosti - drogy, ľudský potenciál, technika, hotelové izby, rôzne účinky rôznych druhov alkoholu, deti, výchova, hudba, politika, lži, spolubývajúci, televízne spravodajstvo, Francúzi, náboženstvá, homosexuáli, Ježiš, dômyselnosť designu mužských genitálií, dialekty a dokonca aj fenomén známy ako "írske vlasy". (tomashrabek)

(více)

Recenze (160)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, aby mě něco rozbrečelo smíchy!!! :-))) Opravdu mi v jednu chvíli tekly slzy a nemohl sem popadnout dech a bolelo mě břicho a nešlo to zastavit... Ou..díky za tento humor.. Díky!!! Díky, protože celej ten svět je už takovej jakejsi prazvláštní, no..to je na dýl.. Každopádně s Dylanem Moranem sem prožil parádní hodinu a půl! Obzvláště posledních asi 60 minut :-), kdy si vzal na mušku veškerý možný různý společenský jevy a já nevim co všechno.. hip-hop, hudbu všeobecně, Američany, náboženství, politiku, samozřejmě alkohol a drogy, TV zprávy atd... No, já věděl, že se budu bavit, ale překvapilo mě jak moc:-) Připouštim, že sem na to čuměl v dobrym rozpoložení, ale tohle, tenhle druh humoru by mě asi pobavil kdykoliv! Díky Dylane!!! Vždy musim poděkovat člověku, kterej mě rozesměje k slzám, protože, to je jedna z nejlepších věcí který znám!!! Absolutní momentální štěstí! :-) PS: I´m not fighter.. you know.. I´m bleeder :-))) ()

tomashrabek 

všechny recenze uživatele

Od prvého momentu, keď sa Moran pritacká na pódium a na otázku z hľadiska o cigaretách zareaguje zapálením si, strieľa po nás až do úplného konca svoje komentáre, vtipy, postrehy a hlášky s kadenciou menšieho rotačného guľometu. Pódium a celkovo kontakt s ľuďmi si užíva, plynule prechádza od jednej témy k druhej a občas mi tým pripomínal aj Svěrákov senilný monológ v seminároch ku cimrmanovskej hre Švestka. Neskutočne som si tohto írskeho chlapíka zamiloval a budem striehnuť na všetky projekty, v ktorých sa čo i len objaví. Chcelo by to nejaký nový britcom, že? ;) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tohle sem se fakt tesil, Moran je neskutecnej borec a je jen skoda, ze vic nehraje ve filmech. Jedna se o zaznam vystoupeni v divadle, takze tu je jen stolek, zidle, mikrofon, promitaci platno a Moran a uplne to staci. Skoda, ze kamera obcas nezabrala i to platno, vypadalo to jako vtipny obrazky. No takze krome drobny pauzy v prostredku predstaveni a asi ctyr prostrihu na rozhovor s Moranem, kdy dostava naprosto stupidni otazky ve stylu olizete mymu svagrovi koleno pro charitu, nesleze z podia a zvani, zvani a zvani a do toho obcas ucucne nezbytnyho vina, zapali si cigaretu, nebo si prohrabne vlasy, takze za chvily vypada, jak kdyz zrovna vstaval. A sype to ze sebe fakt neuveritelnym zpusobem a je uplne jedno jesli zrovna mluvi o zenskejch a chlapech, muzice, politice, valce, nabozenstvi a spouste dalsich vecech, s nicim se absolutne nesere a nedela mu problem cokoliv zesmesnit. A klidne i sebe, kde jinde uslysite, ze by radsi vykouril smoulu a perem mu uvaril snidani, nez se nechal zabit. Na druhou stranu ale musim uznat, ze v tom neskutecnym privalu hlasek kolikrat lita od jednoho tematu k druhymu a zapomene to prvni dovest do konce a pak tu sem tam chybi nejaka pointa, pripadne je tak rozjetej, ze uz kolikrat vymejsli kokotiny a obcas se taky na chvilku zadrhne a je videt, ze zapomnel myslenku. Ale to je malokdy, vetsinu casu ze sebe haze hlasky, ktery by se mohli zaramovat a devadesat minut sem se skvele bavil. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, sarkastické, trefné. Dylan Moran rozebírající společenské, politické, aktuální situace s vážně vtipnou tváří, píjící víno a kouřící cigarety. Určeno těm, kteří mají tohoto komika rádi. "Neotvírejte ty dveře. Jediné, co uvidíte, bude jedna mrňavá šedá hladovějící kočka s průjmem. A nejspíš bude i kouřit." ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Dylan je kurva genius! Během necelé hodiny a půl dokáže proprat všechny společenské témata tak dokonale, že jsem nestačil valit bulvy. Od kouření, přes rasismus a křesťanství po homosexualitu a ženy. Všechny souvislosti se z něj jen hrnou a všechno do sebe zapadá jako dobře namazaný hodinový stojek. Jestli v současné době existuje lepší Stand-Up komik, já ho neznám. ()

Zajímavosti (2)

  • Turné bylo v novinách The Times popsáno jako „mistrovská třída komického charisma - přebíhání od tématu k tématu ve zdánlivě spontánním stylu, ale vlastně pevně organizovaném". (TheJoker)
  • Všechna Moranova představení jsou doprovázena projekcí jeho kreseb. (TheJoker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno