Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Edward a spol. budou mít co dělat, King a jeho partička kapitalistických zombie-husiček totiž nasadilu laťku zatraceně nízko. Jednička děj alespoň naznačovala, dvojka na něj rovnou kašle a dějové vakuum vyplňuje nevtipnými (a povětšinou i silně retardovanými a kulturně urážlivými) epizodami, v nichž se jezdí před zeleným plátnem simulujícím písečné duny, přičemž kamera odbíhá od hrdinek jen proto, aby ve slow-motionu zabrala vlhký dekolt Alice Eve (Bože, proč?) nebo ponožkami vycpané plavky vysvalených rugbystů. Do toho se recyklují zbytky seriálových postav, na něž v jedničce nezbylo místo, chlapi jsou prezentovaní jako sobci, když nechtějí po pracovním dnu ani na nudnou párty nebo do restaurace, a let turistickou třídou znamená průšvih srovnatelný snad jen s explozí mléčné dráhy. Jako... takhle vážně NE!!! Vědomí, že žiju ve společnosti, kde se nad něčím podobným hýká nadšením, mě naplňuje zvratkami až po mandle. Bez nadsázky. ()

Dr.Zhivago 

všechny recenze uživatele

Ne příliš chutný "slepičí vývar". První slípka hozená do vroucí vody - Carrie, je skutečně blbka na entou, jenž by zasloužila místo černého diamantu spíš hrad na růžovém obláčku. Další slepice Charlotta - toto křehké maniodepresivní stvoření balancující na hraně hysterie a infantilního ječení by měla spíše rozjet románek se svou vnadnou chůvou, on by ji hned přešel humor! Slepice číslo 3 Miranda - Uvědomělá krůta, která leze na nervy jakmile otevře svá tučně nakrémovaná ústa. A ve finále nám do téměř hotové břečky (pardón polévky) přibývá Samantha - Tato nad-slepice se svým vytříbeně nadrženým chováním dostává jedinné plus za to, že používá kondom. Celkově uvařeno režisérským kohoutem, který může příště rovnou položit hlavu na špalek. Dobrou chuť! ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

O několik levelů lepší než trapný a tragický první díl u kterého jsem snad 100x usnul. Dvojka je v některých momentech docela zábavná a hlavně jsem si vychutnal luxusní prostředí Abu Dhabí. Děj byl sice jednoduchý a většinou se nic nedělo, ale i přesto 150 minut uteklo rychle a netáhlo se to jako první díl. ()

Desiree 

všechny recenze uživatele

Tyhle dámy z New Yorku a jejich problémy... některé jsou mi velmi blízké, takže už léta ráda sleduji jejich příběhy v serálové podobě, dodávají mi nadhled a někdy se opravdu dobře bavím, ale tady?! Tady je to jen trapná přehlídka uměle vytvořeného luxusu, bez vtipu, bez pointy, bez příběhu...a já se nudím. Asi se nikdy nepodívám do Abu Dhabi a jestli, pravděpodobně nebudu v 6* hotelu se služebnictvem. Tady se ta seriálová děvčata opravdu vzdalují těm, které známe ze seriálu. A jejich problémy zde? Ty bych vážně chtěla mít! ()

numi 

všechny recenze uživatele

Na Sexu ve městě bylo nejvíce sexy ono jiskření mezi ústřední čtveřicí a New Yorkem. Nadhled, ironie, charisma a sex-appeal jako východisko z železo-betonového vztahového bludiště jablečného velkoměsta. Jenže pokud New York z téhle rovnice vyškrtnete, zůstanou vám čtyři slepice vypuštěné z hnízda, které mají k původnímu seriálu stejně daleko jako jabčák k vínu. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Mladá zpěvačka Miley Cyrus se vyjádřila o svém mihnutí ve filmu jako o skutečném zážitku. Natáčela v New Yorku s Kim Cattrall jeden den. (don corleone)
  • Zlaté maliny 2011: Nejhorší herečka v hlavní roli: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon; Nejhorší herecké obsazení; Nejhorší scénář - M. Night Shyamalan; Nejhorší prequel, sequel, remake. (Pepinec)
  • Nakrúcalo sa na skutočných piesočných dunách a herečky jazdili na skutočných ťavách. (ecceHOMMO)

Reklama

Reklama