Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Program "SA naslepo" opět nezklamal. A přitom ze začátku (asi prvních 5 minut) to vypadalo sice jako hodně debilní, ale ještě pořád snesitelná emerická kravina. Jenže i ten lehký, mírně znuděný úsměv se z mých rtů odporoučel velmi záhy kamsi do hajzlu, jelikož stejným směrem si to nasměroval i "humor" tohoto snímku - ten se bohužel svou entiligencí pohybuje někde na úrovni prvního stupně základní pomocné školy pro děti s vrozenými mentálními poruchami. Zkrátka sledovat tuhle übertrapnou taškařici rejžojedsko-cikánské dvojice přátel v jointu je v autobuse fakt o život, protože pokušení oběsit se v sedě na bezpečnostním pásu je opravdu vysoké. Doufám, že Mačeta tu vzal roli jen proto, že naprosto akutně potřeboval chechtáky na kauci, nebo mu producent slíbil doživotní přísun heroinu zdarma (po zhlédnutí téhle hrůzy bych si i já trochu dal). ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Dostal jsem v zásadě přesně to, kvůli čemu mám tuhle prohulenou dvojku rád, akorát všudypřítomná 3D onanie a "wannabe cool" 3D efekty dost otravují. Opět bude na poli spousta šílených vedlejších postav, opět se tu mihne Neil Patrick Harris a jednu speciální hvězdu filmu daruji pro Dannyho Trejo, který filmu dodal ten tolik toužený třetí rozměr :) Trojka neurazí, ale ten příjemný nádech jedničky už to trochu postrádá. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už je spíš sračka, ale ona celkově tato série nikdy nebyla a nebude má krevní skupina. Ti dva vyhulové se sice i tentokrát dostali do několika opravdu povedených ujetých situací, u kterých se divák i zasměje, ale jinak už to bylo spíš trapné, než zábavné. Večírek u dětí ukrajinského zabijáka – ten byl vcelku super (zdrogované dítě OK, dva debílkové prodávající stromky, robůtek ochránce, Kumarův plán vtrhnout do kostela a ukrást stromek taky v pohodě), zbytek už dost sterilní, fekální a trapná podívaná. Začíná tomu docházet dech a polonahá nebo nahá děvčata to moc nezachrání…45% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $35,061,031Tržby Celosvetovo $36,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,517,619 //počet predaných kusov 201,376Tržby za predaj DVD v USA $6,469,677 //počet predaných kusov 427,302║ o niečo zdatnejšie než predošlí diel ale na jazdu z prvého sa to proste nechytá, absolútne to už nemá patričnú iskru a zábavnosť /35%/ ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná ptákovina. Když jsem viděl, že se chystá třetí pokračování téhle legendární komedie a ještě navíc ve 3D, tak jsem si byl jistý, že to bude totální propadák. Ale překvapivě nebyl. Třetí díl Harolda a Kumara je plný bláznivých scén, které museli být vymyšleny pod vlivem spousty drog, ale když to na diváka funguje tak proč ne. 3D je podle očekávání naprosto zbytečné a snad všechny scény jsou nucené. Pasáž s NHP potěšila. Slušná komediální jednohubka u které se zaručeně budete bavit a bude fuk jestli budete zhulení nebo ne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • V jednom záběru Tood (Thomas Lennon) osloví Harolda (John Cho) "Sulu". Představitel Harolda John Cho ve skutečnosti hrál postavu jménem Sulu ve filmu Star Trek (2009). (spiderpig)
  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)
  • Kal Pen prozradil, že mnoho členů filmového štábu bylo ve skutečnosti dělníky z automobilových továren v Detroitu. (spiderpig)

Reklama

Reklama