Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z těch povedenějších (tj. relativně inteligentních a nevulgárních) "omládl jsem!" komedií. Škoda, že se Zac Efron u většiny diváků hned ze začátku zaškatulkoval jako ten šampón z "High School Musical", protože krom toho, že je to sympaťák, není ani po herecké stránce vůbec marný... Jo a to geekaření rulez.;-) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

U Zaca Efrona to mám podobné jako u Chrise Evanse. Neviděl jsem (a ani nemám v úmyslu) žádný z dílů Muzikálu ze střední (v případě Evanse Fantastické čtyřky) a tak s nimi v jiných filmech problém nemám (u Efrona Znovu 17 a Hairspray, u Evanse Sunshine a Street Kings). Nebudu se tedy motat kolem hereckého výkonu / nevýkonu hlavního představitele a zda-li se oprostil škatulky hvězdičky studia Disney. U Znovu 17 jsem se bavil tak akorát. Již nespočetněkrát obehraná zápletka zde funguje napůl. Dá se na to koukat, ale originalitu aby člověk pohledal. Na komedii je zde až příliš hluchých míst (což částečně zachraňuje Thomas Lennon, a to jen v pár případech) a film nemá téměř nic, čím by se odlišil od ostatních "time travelling / body changing" komedií. Musím říci, že podobně laděné filmy příliš nevyhledávám, ale když se ke mně dostane alespoň takhle průměrné dílko, jsem spokojen. Na víc jak tříhvězdičkové hodnocení se však Znovu 17 nedotáhne. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si pustil romantickou komedii. Tentokrát jsem sáhnul po filmu, který jsem kdysi dávno viděl. Znovu 17 mě bavil předtím a baví mě i teď. Nejprve jsem koukal kvůli oblíbenému Matthew Perrymu, který film otevře a na konci zase zavře. Film má ovšem solní momenty i se diváka dotkne na správných místech. Navíc Zac Efron je sympatický herec. Líbí se mi myšlenka, že se člověk vrátí na střední školu. Návrat do budoucnosti (1985) ovšem zašel v této myšlence ještě dál. Ovšem tady se vlastně kříží generace trošku jinak. Aneb vidět vyrůstat svoje děti na střední škole a být s nimi kamarád, má taky svoje velké kouzlo. Párkrát jsem se i zasmál. Na to, že to je klišé, kašlu. Film je to docela milý a zabavil mě i když jsem ho jednou viděl. (60 %) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Četla jsem na tento film vícero recenzí, všude bylo víceméně to samé: Průměrná komedie, neoriginální téma a Zac Efron (to mluví samo za sebe). Přesto jsem se nenechala odradit a jelikož jsem už od premiéry tohoto filmu u nás měla z nějakého důvodu nutkání na něj jít, konečně jsem si udělala čas a do kina jsem zašla. A splnil se můj předpoklad - skutečně mě to pobavilo, protože takové typy komedií mám ráda, třeběže nemají úžasné herecké výkony ani nijak zvláštní originalitu. Téma se podobalo filmu "Mezi námi děvčaty" (Freaky Friday), i když je pravda, že "Mezi námi děvčaty" je komedie mnohem lepší (popravdě je to má oblíbená komedie). Přesto to nebylo tak špatné a za pobavení, které jsem tak potřebovala, dávám 4 hvězdičky. Co se týče Efrona, byl to první film, který jsem s ním viděla a byla jsem celkem mile překvapena. Sice to není žádná hvězda, ale po článcích, kde se o něm psalo jako o "rychlokvašce" bych čekala, že bude mnohem horší. Kupodivu bych dokonce řekla, že by se jeho herecký výkon mohl v budoucnu zlepšit. Přecejen, je to herec a ne nějaká bohatá slavná hvězdička typu Paris Hilton nebo snad sestry Olsenovy, které hrát neumí ani za mák, ale pořád se cpou do filmu. ~(4,3)~ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Už od chvíle co jsem viděl v hereckém obsazení Zacka Efrona řekl jsem si že to bude něco jako High School Musical (film který v lásce nemám) Když jsem si to pustil a viděl jsem že tam Zack Efron hraje basket tak už jsem si byl naprosto jistý že to bude jedna a ta samá ptákovina. Ale nakonec to nebylo tak špatný. Ani špatný ale ani dobrý takhle bych to řekl já. Za prvé Zack Efron a Matthew Perry vypadají uplně jinak vubec se to nehodí a za druhé příběh není tak špatný ale chtělo to trochu víc zamakat na situaci a na hereckém obsazení přece Zack Efron je mladá ryba a né žádnej Leonardo Di Caprio za mlada ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Facky, ktoré Zac Efron (Mike O'Donnell) vo filme dostal, boli skutočné. (ČSFD)
  • Zac Efron (Mike) zavolal Matthewa Perryho (dospelý Mike) na pomoc v napodobnení niektorých jeho pohybov a výslovností. (Zdroj: ČSFD)
  • Závěrečné titulky obsahují fotografie hlavních herců a členů štábu z doby, kdy jim bylo 17 let. (imagoo)

Reklama

Reklama