Reklama

Reklama

Prokletí Midasovy skříňky

  • Velká Británie The Adventurer: The Curse of the Midas Box (více)
Trailer

Rodiče a bratr sedmnáctiletého Mariaha Mundiho (Aneurin Barnard) byli uneseni neznámým zlosynem a jemu nezbývá jiná možnost, než se spojit s tajemným Willem Charitem (Michael Sheen). Oba se spolu vydávají po stopách ztracené Mariahovy rodiny a ty je zavedou až do tajemného honosného hotelu Princ Regent. Nejenže se tento hotel nachází na malém odlehlém ostrovu, je navíc velmi podivný a plný záhad. Mariah s Willovou pomocí musí rozluštit tajemství ostrova, nejen proto, aby zjistil pravdu o zmizení své rodiny, ale také musí zabránit tomu, aby zlověstná mystická Midasova skříňka nepadla do nesprávných rukou. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Boha jeho kdo dal hlavni postave tak kurevsky jmeno? Ze je mi na bliti z toho to jen vyslovit? Uuprimne seru na jestli tu nekdo prekrucuje legendy a vymysli nesmyslny blaboly... ale tolik klise v jednom filmu jsem uz dloho nevidel. Navic postavene na tak chatrne dejove kostre ze by i sam velky Bolek zasnul... do toho vseho jeste soundtrack ktery az nezkutecne misty prehrava.., kdy z variace na Dobrodružství Hakkyberiho Finna dela temer epickou zalezitost.. presto ze se na platne praktivky nic nedeje. Proste ztrata casu... zaverecne vyvrcholeni uz je spise jen ke vsteku, no a co ten otevreny konec? To jako vazne? Zkutecne koouzelny zážitek. Primo nezkutecnej. Předpokládám ze ta pivovina mela nejspis i svou knizni predlohu ktere se autor musel proste drzet. Jinak si nejak nedokážu predstavit jak mohl někdo az tak vymrdat z takovim potencionálem. Jako by tu bylo snad kurva tezky vymyslet lepsi a poutavejsi dej. Ani se uz nedivim proc to u nas ani neslo do kina. A seru na tojak jsem byl natesenej, tak jsem ted nasranej... davam proste odpad! Smitec ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zcela chápu, proč nevznikl druhý díl chystané série. Zcela nudný sled scének bez jakéhokoliv napětí, předpokládaného vtipu (to u toho britského agenta), kde mladí pohodlně pronikají na různá přísně střežená místa, do tajných místností, vysoce choulostivých prostor, a nikdo je nevidí, neslyší, vše jde vlastně jako po másle. A to nemluvím o těch náhodách, jak někdo někoho najde, neví sice koho hledal, ale dá to hned na první dobrou. Navíc je většina scén ve tmě, takže je prd vidět. A pokud jde o tu mytologii, objeví se z ní v závěru jen náznak, ukázka, a konec, šmytec. Zlé postav♂ se zde chovají jak padlé na hlavu. Navíc je to utahané, jak letní odpoledne v neděli. Chudák Sam Neill, do čeho to vlezl? ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tento film je názornou ukázkou toho, že natočit dobrou adventuru je fakt kumšt. Občas na to zapomenu a tak si to musím připomenout právě takovýmito kousky. Do hlavních rolí jsou obsazeny nesympatické děti, celý příběh je naprostý nesmysl, těžko si vytvořit jakýkoli vztah k postavám, jelikož si člověka nijak nezískají a tak dále...Jediný Michael Sheen do toho dal víc, než za co byl placený, jinak to všici pěkně odbyli. 45% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nevalný dojem  1)  z tohoto přihlouplého počinu nesmaže ani pár dobrých nápadů._____ 2) Dětem školou povinným snad činí sledování této slátaniny jisté potěšení, kterého jsem však již jako člověk školu již opustivší byl zproštěn._____ 3) 26letý Aneurin Barnard hraje nepříliš přesvědčivě 17letého hlavního hrdinu._____ 4) Inu, laťka Pirátů z Karibiku je příliš vysoko. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Film je spíš pro děti. Děj sám o sobě je plný předvídatelných momentů a všechno už tu stokrát bylo. Mně spíše zaujalo vstkutku velkorysé ztvárnění konce devatenáctého století kam ovšem tvůrci jasi nepatřičně zakomponovali i secesi... Také jsem smutně vzdychnul nad neodvratným během času při pohledu na sice stále krásnou ale už značně zmakeupovanou Lenu... Dám za tři, ale je to tedy opravdu s odřeným talismanem. * * * ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Bristol a Bath nebo v přístavu Charlestown. (Terva)

Reklama

Reklama