Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

Paity 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Propadlí lásce je taková klasika v podání Meg Ryan. Její gagy, střeštěnost, roztomilost, půvab, to vše v tomhle snímku najdete dosytosti. Asi tomu ještě něco chybělo k další hvězdě, ale co, na tohle se podíváte vždycky rádi. Příběh spojení sil dvou "odkopnutých" duší, které se samozřejmě dají dohromady, je sice předvídatelný, ale každou romantickou duši určitě potěší. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Teraz ma pozorne počúvaj – vráti sa k tebe len ak ju jeho ejakulácia odhodí do tvojho okna.“ Prekvapivo drzé a vtipné. Rozkošná (aj na motorke a v prilbe) Meg Ryanová je kráľovná americkej romantickej komédie (KEĎ HARRY STRETOL SALLY, BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI, FRANCÚZSKY BOZK), ale POSADNUTÍ LÁSKOU nie je taká "čistá" romantická komédia, než akou sa zdá byť. Zaskočí triezvosťou a osviežujúcou škodoradosťou. Takže komu z vás sa lepia ústa od všetkých tých presladených ľúbostných cukríkov z nemeckej produkcie, príde si na svoje a tentokrát je dokonca v pohode aj Matthew Broderick. Tím dotvára sympatický "konkurenčný“ pár Tchéky Karyo (lovec z MEDVEĎA) a Kelly Prestonová (JERRY MAGUIRE). Ak máte radšej drsnejšie romantiky (neskôr napr. ANIMÁLNA PRÍŤAŽLIVOSŤ s Hughom Jackmanom), prídete si na svoje. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan je sice vždy od pohledu neuvěřitelně sladká, ale role pomstychtivé zhrzelé partnerky jí přeci jen až tak nesedí. Film se většinou velice těsně pohybuje na hraně 'šaškárny' a milostné vzplanutí mezi hlavními představiteli je jakoby úplně vytržené z děje.Když připočtu ještě absenci vtipů, vychází mi pouze podprůměrná podívaná. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda navyše za Ryankine očné tieňe, skutočne jej pristanú a inokedy pôsobí skôr za takú šedú myšku. Inak scenáristi na poli romantickej komédie už vážne nevedia, čo vymyslieť a námet tohto filmu je aj napriek zdanlivej originalite iba varenie z vody. Dobre, film som videl aj dávnejšie a vtedy sa mi páčil viac, a možno je teda určený buď nevyliečiteľným romantikom/romantičkám, alebo zatiaľ vekom menej citovo vyzretým osobám. To úplne vážne, bez urážky. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Astronom Sam (Matthew Broderick) kromě svých hvězd nade vše miluje svoji dívku, Lindu (Kelly Preston). Jednou mu odjede do New Yorku, a zůstane po ní jen dopis, že si našla někoho jiného. Sam se za ní okamžitě vydává, nastěhuje se do sousedního domu a ve dne v noci ji i jejího nového přítele sleduje. Jednoho dne dostane zvláštního spolubydlícího - dívku (Meg Ryan) kterou opustil její přítel právě kvůli Lindě ... mají tedy společný cíl - rozbít nový vztah Lindy a Antona.... "Standardní" romantické komedie se všemi základními postupy (bohužel i včetně toho, že víte jak to celé skončí pár minut po začátku). Nicméně je to příjemná podívaná, kde trošku ze svých obvyklých rolí vystupuje Meg Ryan (v roli drsné motoristky). I ostatní hlavní hrdinové podávají ucházející herecké výkony (Matthew jako obvykle vykuleně kouká, Francouz Tchékyho Karya je také dost dobrej). Příjemná podívaná pro večer s vaší drahou polovičkou... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Griffin Dunne v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Slávny otec režiséra, Dominick Dunne, hrá vo filme reštauračného kritika. (Svadbos)

Reklama

Reklama