Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak plky o celebritách a rádoby "celebritách" mě skutečně neberou a nezajímají. Bulvární sranec. Pořad nesleduju, bohatě mi stačí okamžiky při přepínání TV či upoutávky na něj, aby se mi otvírala kudla v kapse... Nechci však být vyloženě unfér, když to ignoruju, ponechám tedy hvězdičku. Donuťte mě někdy vidět aspoň 15 minut v kuse a garantuju vám, že ten odpad šoupnu bez mrknutí oka. 10% ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Vystrkoval pindíka, dostal do nosu! (Martin Hranáč - příživník z Vyvolených). Jako bonus jsem viděl i superkreténa Pavla Novotného. Reportáže o metrosexuálech, homosexuálech, Ivetce Bartošové....ti nás osvěží svými názory, pak to zazdí Gábinka Partyšová a já ztrácím kontakt s tímto světem...neskutečný zážitek. 0,5* dávám za znázornění čisté hlouposti. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Stejně tady všichni jen potajmu závidí, že tam sami nemohou vystupovat! Jen se přiznejte, licoměrníci a licoměrnice, kdo by nechtěl být slavný a bohatý, mít plastiku prsou, penisu, rtu, stehen, břicha etc.? Kdo by nechtěl před celým národem říkat spatra chytré řeči takové intelektuální kapacitě, jako je Mahulena B.? Kdo by nechtěl patřit k naší české elitě? Jen neříkejte! :-) ()

hammerhead odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, toto bych s klidným svědomím korunoval na nejodpornější pořad, který se mně podařilo, asi nejen, v poslední době zhlédnout. Původně jsem to zamýšlel jako recesi, přece jen považuji za svou povinnost být v kontaktu s čímkoliv, ale na tohle já vážně nemám. Podle mě tento výkvět musí zákonitě každého nasrat: Lidi, kteří se nemohou brát na Mauritiu, nemají v každém Lamborgini jednu milenku, (prostý lid), vadí jim vymaštěné výrazy a hlášky, jako: nejdalečejší místo, super super pár, nahá jsem se nevyfotila pro peníze, ale chtěla jsem to udělat pro sebe, (intelektuálové), a nakonec i ty silikonové "krasavice" kterým "strašně" vtipná moderátorka shodí garderóbu. Přimlouvám se za přímé přenosy z terárií... ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud podobně jako já spadáte do toho spektra diváků, které nezajímá, na jaké klinice si Bohumil Klepl nechal zvětšit poprsí a jak Josef Abrhám reagoval na gumový penis, který si nechala implantovat Libuše Šafránková na čelo, není o čem mluvit. Pokud vás však podobné záležitosti zajímají, dá se asi Top Star Magazín hodnotit příznivě, jelikož divákovi zprostředkuje přesně takové informace, které očekává. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama