Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Osina v zadku, zahleněné televizní vysílání, zbytečné, naprosto zbytečné. Koneckonců všechno to jde do kopru, i televizní zprávy už stojí za vyliž.... jestliže se z hlavního vysílání dozvím, co se děje s Džambulkou a kolik stála svatba nějaký nány, je lepší sledovat události na internetu, tohle je jen špína. ()

kumite odpad!

všechny recenze uživatele

Tak je tady ty VIP ksichtíky máme všechny pěkně pohromadě. Nevím, z čeho a jak ti darmožrouti všichni žijí, ale dle bulvár pořadů řeší jen silionová ňadra, módní policii, kdo kde s kým a jak, na kterém večírku se zase pořádně ožrat a hlavně jak být viděn s ostatními těmi ksichtíky. A dělnická lůza po pracovním dni u obrazovek hltá každou informaci, protože jsou opravdu životně důležité. Všechny ty pseudohvězdičky a pidihvězdičky a nové hvězdičky a přestárlé hvězdičky a taky nové neznámé hvězdičky, a jak chudák Iveta a Artur a jak chudák Lucie a Filip a co na to všechno Anife ... ! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jsem zpočátku nesledoval pořad o celebritách celkem pravidelně. Jenže počáteční nadšení vyprchalo poté, co se v pořadu začali stále opakovat stejní umělci, a to i za cenu, že divák bude jejich rádoby skandály otráven. Není výjimkou, že snad v každém dílu dostanou prostor celebrity (nebudu je jmenovat, však víte, které to jsou), které se poslední dobou právě mohou pochlubit jen těmi rádoby skandály a veškerá tvůrčí práce jde jaksi stranou. To už mě fakt přestalo bavit a připočtu-li fakt, že Mahulena Bočanová jako moderátorka neobstojí, vychází z toho pořad takřka zbytečný, nudný a velmi stereotypní. 20% ()

m0lL!sS odpad!

všechny recenze uživatele

Rytmus života v multimediálním provedení. Byl tu Prásk, nyní je tu Top star magazín s Mahulenou Bočanavou...a co bude dál? Abych však Primě nedával pouze záporné bodíky, věřím, že řada lidí si k tomuto pořadu najde cestu a ráda se dozví něco ze soukromí celebrit. Já mezi ně bohužel (nebo bohudík) nepatřím a proto hodnotm tak, jak hodnotím... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Je to o Hanychové a jejich trapných skandálech, a nebo o nevěře celebrit, a nebo o trapných příbězích celebrit, které jsou dnes hlavním zásahem a terčem novinářů? Ať, či onak je to jen zbytečný pořad... aspoň pro dnešní dobu ano. To co můžeme vidět v tomto pořadu mohu každý den číst v Blesku a dočtu se tam ještě daleko větších a trapnějších provokativních článků. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama