Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

bartias 

všechny recenze uživatele

Příjemný i když standardní příběh o původu Wonder Woman je hlavně pro ty mladší komiksové fanoušky. Akční scény jsou přesto slušné, romantika mezi hlavní hrdinkou a pilotem, kterého namluvil Nathan Fillion, kupodivu funguje a některé hlášky se vyloženě povedly ("It seems the threat has been neutralised by a group of armored supermodels.") ()

predators 

všechny recenze uživatele

Po několika viděných animovaných filmech jsem k tomuto přistupoval s lehkou opatrností. A nebylo třeba, protože od WW se vám dostane přesně to, co očekáváte. Perfektní grafika a hlavně PŘEHLEDNÉ souboje, kdy nemusíte stopovat každý snímek jenom proto, abyste zjistili, proč někomu upadla hlava. :-) No a na závěr musím zmínit příběh, který si vzal do vínku mytologii řeckého božstva. A navíc je to i vtipné... Paráda! 80% ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

Ještě hodně dlouhé čekání na celovečerní Justice League of America jsem si zkrátil tímto kouskem, škoda, že Wonder Woman nedostala šanci v pořádném celovečeráku, okamžitě jsem si ji oblíbil. Nejen její křivky jsou obdivuhodné, ale také její zvláštní schopnosti. Kozatá feministka nandává nakládačku Áresovi, to se musi líbít x) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Asi jeden s najlepších animákov od DC čo som videl. A to som ich nevidel málo. Postavy, príbeh, akcie, dokonca aj samotné dialogy tu majú šťavu. No najväčší dojem na mňa spravila skvelá hudba, ktorá to celé skvelo podtrhuje, či už v akciách alebo v emóciách. Obľúbený soundtrack: The Battle - Origins, Wonder Woman End Titles. 85% - 4* ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Velmi osvezujici je videt jako superhrdinu zenu! Kde jinde hlavni postava pouzije jako posledni zbran uder lodickou do oka? Samozrejme, ze cely femi-film byl o tomhle momentu, ale i ten pribeh kolem je velmi podareny, zakoncuje ho skvele finale a obcas obsahuje detail z kategorie bozsky. Animace je az moc primitivni, ale dohromady to je tesne druhe misto DC animaku za neprekonatelnym "Superman: Doomsday" (od stejne reziserky!). A taky po dlouhe dobe film, kde vtipy byly vtipne. ... A ona byla sexy! ("-Pane prezidente, hrozba byla zazehnana skupinou... obrnenych supermodelek.") ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Deimos, který ve filmu vystupuje jako Áreův agent, byl ve skutečnosti jeho vlastním synem. (Darth Revan)
  • Tento film je volně založen na prvním z příběhů komiksové série Wonder Woman "Bohové a smrtelníci" z roku 1987, jehož autory jsou George Perez, Len Wein a Greg Potter. (liquido26)
  • Etta Candy je rovněž postavou z komiksů o Wonder Woman, ale v současné době je zobrazována jako vojenská důstojnice s nakrátko střiženými vlasy, která se stala jednou z přítelkyň Wonder Woman. (liquido26)

Reklama

Reklama