Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kam sourozenci Gondíkovi šlápli, tam jim dlouho pšenka nekvetla. Nikdy mi úplně ten jejich humor neseděl, ale občas jsem se i některým jejím hlodům zasmál. Pak se vrhli na kutilství a ze začátku se mi tento pořad i líbil. Sice nejsem žádný náruživý kutil a už vůbec ne zahrádkář – sice zahrádku máme, ale práci na ní přenechávám jiným…občas se tu ale objevila nějaká ta zajímavá rada či nápad – to jim upřít nemůžu. No a teď v poslední době to moderuje Petr Rychlý, ale nějak výraznější obrat k lepšímu jsem nezaznamenal. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Gondíkovi jsou celkem zábavní, někdy jsou jejich vtípky či co lehce nepochopitelné, ale nevadí. Nalezneme zde pár dobrých, zajímavých a užitečných rad. Jenže ne ve všech dílech pořadu to vše nalezneme. Můj dojem na tento pořad není moc úchvatný, ale sledovat se dá. Ve výsledku slabší průměr, což ještě jde. 46% = ** ()

Reklama

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Dalibor s Adélkou se drží už několik let tento pořad na stabilní úrovni. Opakovat pořád dokola stále stejné rady každý rok začne každému po určité době lézt na nervy. A přijít s něčím novým, to je těžké. Proto mně v poslední době vůbec nebaví vyrábění jakýchkoli serepetiček do domácnosti, všmožné lepení nesmyslů tavnou pistolí, malování a zdobení ... no nebudu se rozepisovat, nebo bych musel ubrat hvězdičku, a to nechci. Takže dávám průměr ... za tři. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti Gondíkovým-jsou mě u prdele a pokud zůstanou ve svých pořadech a nebudou mě lést do pořadů, které rád sleduji,tak jim přeji mnoho štěstí do života. Nemám ani nic proti Radám ptáka Loskutáka a nechápu tak nízké hodnocení-k dnešku 16,02,2010 je to 18%. Normální pořad tohodle druhu informativní zábavy, něco jako Receptář, jen bez Přemka :-). ()

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Velice nepovedený pokus o vyrovnání se legendárnímu pořadu Přemka Podlahy. Rozmluvy sourozenců Gondíkovic v nenápaditých papundeklových kulisách ala "Nova", mají nádech trapnosti a i sebelepší reportáže nepřebijí dojem že Adéla Gondíková jede v pervitinu, a bratr Dalibor vždy ukecá nejnižší cenu za dávku. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama