Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

uiu 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopila smysl této reality show, kdy si dvě ženy vymění domácnosti, starají se o cizí děti, vyvařují cizímu manželovi a uklízí cizí byt, (v některých případech i vykonávají práci té druhé - když třeba maká v hospodě). Na druhou stranu chápu, že je to dobrá zkušenost pro páry, které mají vztah na spadnutí a tímto si uvědomí, jak je jim lépe s partnerem, než s někým jiným. Ovšem pořad nám ukazuje, že role ženy v manželství je jen neustálý kolotoč v péči o domácnost, vaření, praní, žehlení, vysávání... Pak také máme možnost nahlédnout do domácností lidí, kteří by se měli stydět, že k sobě vůbec kameru pozvou do rozpadajících se domů a do bytů, kde je bordel jak v tanku. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem shlédl a nechápal jsem, čeho všeho jsou lidé schopni udělat pro trochu peněz. Ale některé díly se opravdu vydařily. Po Špindíře z Pohořelic zvedám hodnocení, na pořad se normálně nedívám, ale díky medializaci jsem musel tenhle díl shlédnout. Naprostá pecka. To mi hlava nebere.A takoví lidé dostávají od sociálky peníze, které prokouří a normální slušný člověk, když se dostane do svízelné situace a je bez práce, přitom snahu má, tak nedostane nic. JJ, začíná se mě tato reality show líbit. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další z reality šou pro šmíráky, co chtějí vědět jaký to maj doma inde a když je při tom navíc nějaká bitka, tím líp ! Lid chce vidět slzy a krev , to platí už od nepaměti. Tvůrci to vědí a tak málokdy dojde k výměně manželek ze stejných sociálních vrstev, stejného vzdělání atd... Kdo by taky na to koukal že? Drama zvyšuje sledovanost, sledovanost zajímá inzerenty a tak se roztáčí spirála kde nejlepší je poslat mamku z města co má jednoho rozmazleného synátora a co je doma protože taťka všechny uživí kamsi na salaš, kde rodinka má 5 potomků a usedlost o níž se dělí dále se psem, kočkami, drůbeží, bravem a skotem... To, že to mamina ze statku zvládne ve vypulírovaném bytě 3+1 levou zadní i s pečení, bublaninou a hromadou nudy je zřejmé stejně jako to, že mamka z města se už druhý den při dojení pobíhající kozy zhroutí... A máme tady ty slzičky a uplakené telefonáty domů co zvedají sledovanost. Ale divákovi je občas předvedena ta nejkruťárnější kruťárna a to ta, když na závěr jeden z partnerů uzná bytí bez toho druhého natolik osvěžujícím, že si to bez něj dokáže představit i dál a pak se už ale balí kufry natrvalo... Celý tenhle formát je jaksi zvrhlý, nemohu si pomoci. * ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Co považuji za opravdu velkou ubohost? Zaprodání rodiny pro padesát tisíc. Stejně tak, jako já nemám potřebu veřejně publikovat svůj soukromý život, nechci sledovat soukromí druhých. Z toho důvodu nevedu facebook, z toho důvodu nesleduji tento pořad. Degradace lidských hodnot je v dnešní společnosti více než zřejmá... ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Když bydlíš v hnoji, pojedeš do domova "milionářů". Jsi-li abstinent, nakvartýrují ti do bytu alkoholika. Žiješ-li ve spokojeném manželství, přijede k tobě manželka, která řeší rodinnou krizi. Jsi-li ateista, vítej v rodině věřících! Jsi-li inteligent, přijede debil. A tak podobně. Přijde mi to jako trápení, konstantní trápení lidí, nejen odloučením od vlastní rodiny, ale i tím, čemu jsou vystaveni. Ale pokud za to chcete peníze, musíte trpět. Aby se diváci bavili. Na tohle koukat nemusím. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)
  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama