Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad vysílaný TV NOVA. Reportáže odhalují podstatu politických a finančních kauz. Reportéři pořadu pomohli k odhalení několika z nich, například "Kinský" a "Berdychův gang". Moderují Radek John a Josef Klíma. (duklak2)

Recenze (86)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Johnovým vstupem do politiky (kecy o dinosaurech a vstup do strany, která má korupci přímo v náplni práce, ovšem nepsanou ve stanovách) vynikla falešnost a bulvárnost tohoto pořadu ještě více, mnoho slov a rádobyšokující fakta, ve výsledku jen vyhypeované vytváření kauz (viz reportáž o Romech, jak houfně odcházejí do Velké Británie, teprve po odvysílání a zveřejnění fakt fakticky tento exodus začal.) ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Určitě nepatřím mezi fanoušky Bradka Demižóna a jeho práce. Určitě nepatřím ani mezi ty, kteří si myslí, že investigativní novináři jsou nějakou elitou v tom žurnalistickém hnoji, nebo, jak pravil Miloš, žumpě. Podle mě to jsou vesměs kreténi, kteří se neliší od bulvárních štváčů a paparazzi, co klidně strčí hlavu do kanálu, aby odhalili senzační složení vašeho hovna. Po odstupu si myslím, že jediný z nich, který byl alespoň zábavný, byl Standa Trotl a jeho nacističtí důchodci v Německu, případně jeho duchové a přízraky. To aspoň byla sranda. ()

Reklama

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Těžko se tenhle pořad hodnotí. Určitě nejhorší je Radek John, který senzachtivě snášel kdejakou špínu na politiky, udělal si díky tomuto pořadu obrovskou reklamu a pak se stal stejným hajz**m jako oni. Určitě však díly Stanislava Motla, byli hodně zajímavý a řekl bych, že když se osamostatnil, tak se mu nepodařilo navázat ve svých reportážích - zajímavostí tématu stejných kvalit. Takže hodnotím sice zlatou střední cestou, ale jak jsem napsal výše, čistě jenom z důvodu Motlových příspěvků. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Pokus o objektivní televizní publicistiku se sice trochu míjel účinkem a v některých reportážích začala časem převládat jistá bulvární pachuť, přesto alespoň speciál Mraky nad Barrandovem, stěžejní dílo reportéra Stanislava Motla, přinášející osudy populárních protektorátních herců a hereček, patří k tomu nejlepšímu, co bylo odvysíláno. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je to snad nejdokonalejší publicistický pořad, který jsem měl možnost vidět. Neměl vůbec žádnou konkurenci. Líbil se mi hlavně Josef Klíma, který mě svým vzhledem připomínal jednoho mistra z učňáku. Bylo zajímavé sledovat, jak se odhalují finanční kauzy a pak také chválím reportéry, že se v tomto pořadu vraceli k nevyřešeným kriminálním případům. Za jednu z nejzajímavějších reportáží považuji odhalení kauzy Berdychova gangu. Ze zásady nedám plný počet, ale i ty lepší 4 jsou velmi dobré. Třikrát jsem viděl reportáž z jihlavského podzemí, kde se ve výklenku zjevil jednomu moderátorovi tohoto pořadu duch. Tady se můžete podívat na reportáž: Záhady v jihlavském podzemí ()

Galerie (4)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama