Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad vysílaný TV NOVA. Reportáže odhalují podstatu politických a finančních kauz. Reportéři pořadu pomohli k odhalení několika z nich, například "Kinský" a "Berdychův gang". Moderují Radek John a Josef Klíma. (duklak2)

Recenze (86)

prochyn odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Klíma by se mohl odebrat za svým kolegou Radkem do politiky, anebo ještě lépe do ... ano, řeknu to natvrdo: do důchodu! Do kolen mě dostal pořad (2013), kde ruský manipulátor Komisarov dětem otevíral třetí oko, a ony viděly, i když měly nasazené speciální brýle. Tatrman Klíma na nic nepřišel, takže OK. Tedy, pane Klíma, možná jděte do důchodu a určitě při tom můžete celou svoji tvorbu spláchnout do WC! http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/214562220600114/obsah/353760-klub-skeptiku-leos-kysa ()

vipeerr 

všechny recenze uživatele

často udá jasný pohled na problém, člověka varuje, či přesvědčí o tom jací grázlové mezi námi chodí a co všcehno jim prochází. Což zvyšuje % znalostí jak se vyhnout nebo alespoň na koho se obrátit, ovšem funkční OBRANU jsem v žádném díle neshledal. Vždy když člověka om*daj tak ho om*daj pořádně, a nic s tím většinou sám neudělá. 2* jsou podle mého velkorysé. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Investigativní žurnalistika je přesně to, co našemu mediálnímu prostředí nejvíce chybí a co se v českém provedení skutečně dosti liší od běžné západoevropské praxe. Pominu-li skutečně silně zavádějící a mystifikující název tohoto pořadu (nesoucí v sobě příznačný bulvární podtext), nejvíce se John s Klímou zpronevěřili investigitivnímu přístupu v populistickém ladění a samém výběru témat svých reportáží. Onen ,,pátrající a vyšetřující" televizní žurnalista je vlastně jen otrokem sledovanosti a z investigativní novinařiny se v podání našeho dua stala bulvarizace většiny caus a hlavně vytváření kvazicaus. Takovému pořadu nesluší pompa a divákem otřásající reportáže, ale mravenčí práce na kultivaci veřejného prostoru - novinář tu nemá být (nováckou) celebritou, ale hlídačem demokracie. Ovšem především Radek John byl mnohem více tím prvým než druhým... (o tendenčním účinkování této persony i celého pořadu a vlastně celé redakce publicistiky v době, kdy Vladimír Železný kradl televizi Nova jejím původním vlastníkům, raději nehovořím...ta už je na čirý odpad...) ()

triatlet

všechny recenze uživatele

Když jsem dneska na vlastní oči viděl Josefa Klímu, jak přednáší zaplněnému sálu o kriminalitě mládeže, tak mě při jeho povídání napadaly podobné výrazy jako uživatele Radek99: populismus, bulvarizace. Študáky určitě bavil, ale že by je Klímovy rádobydramatickovtipné historky poučily... Posuďte sami: vypravoval o tom, jak se nějaký přiopilý borec vsadil, že během hodiny bez násilí otevře 60 aut a vezme z nich nějakou drobnost; byl přichycen při činu, dostal podmínku. Po pár měsících se vsadil (opět pod vlivem), že vyleze do 3. patra a z otevřeného okna vezme vázičku (za 38,- Kč); byl přichycen a už ho odsoudili bez podmínky. Ale po návratu z vězení si zašel na plovárnu a v opilosti se vsadil s kamarády, že stáhne opalující se holce spodní díl plavek - obvinili ho z pokusu o znásilnění (na koupališti bylo 300 lidí), dostal osm let... A Klíma přemýšlel, jestli ten borec je opravdu viník... Na dotaz studentů, jestli se někdy při natáčení bál, vytasil historku, jak mu jednou Nova platila bodyguardy a ti ho doprovázeli na nudapláž. Seděli u stánku a dalekohledem sledovali Klímu. Sedmdesátiminutové tlachání mě skutečně motivovalo, abych se koukl při nejbližší příležitosti na pořad Na vlastní oči... Ani se nedivím, že vysílání zrušili. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Je vůbec možné, že je někdo takový kretém, že demonstruje, že airsoftová pistole za několik tisíc Kč na CO2 nezpůsobí zranění seniorovi, tím způsobem, že to předvádí plastovou hračkou s mechanickým nabíjením, ještě navíc z podstatně větší vzdálenosti a na figurantovi polovičního věku? Jak může taková sračka projít do vysílání? ()

Galerie (4)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama