Reklama

Reklama

Trosečník

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2006, 14x54 min

Obsahy(1)

Soutěž TV PRIMA s moderátorem Markem Vašutem. Šestnáct odvážných trosečníků svádí boj se sebou, svými protihráči a s přírodou celý jeden měsíc na opuštěném ostrově. Tato reality show se natáčela 50 km od Panamy v souostroví v Tichém oceánu. Ostrovy jsou obydleny divokými zvířaty a spoustou druhů hmyzu. Prostředí je velkým testem pro psychické a fyzické možnosti soutěžících. Výherce získá 5 000 000 Kč. (duklak2)

(více)

Recenze (96)

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Oddělení české a USA verze kvituju s povděkem, pže tohle je pro původního Survivora ostuda. Znesvěcení. Odporné znásilnění jeho odkazu. Katastrofický casting soutěžících i moderátora, nudné soutěže, prostě největší průšvih. Nenávidím to. Tak rád bych si zasoutěžil v Survivoru... Ale v Trosečníkovi? Nikdy... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Prý to bude drsné a ohromující. Ehm.....Jak začít? Vezmu to stručně. Jasný propadák roku 2006. O tom není pochyb. Čekal jsem mnohem více. Největši chybou bylo, že se vykládalo, jak to budou mít soutěžící těžké, ale přitom, kdyby někdo např. trpěl velkým hladem, tak by se scénáristé stejně nad ním slitovali. Vašut mě také moc nepřesvědčil. Nad tímto pořadem "září" jedna hvězda. ()

Reklama

agent_barton odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento počin evidentně televizi Prima nevyšel podle představ (upoutávky před začátkem vysílání byly asi tím nejlepším co tato verze mohla nabídnout). A dokonce se jí i povedlo původní značku znesvětit. Pokud by tuto trapnou parodii na survivora (jinak se to snad ani nedá nazvat) viděli američtí producenti v čele s Jeffem Probstem, nedivil bych se, kdyby na Primu podali žalobu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ pořadů mám vyloženě rád. Jak jde o exotiku, je to moje a Marka Vašuta mám taky rád, takže jsem sledoval díl za dílem, ale odstupem času musím říct, že americká verze byla jednoznačně o několik tříd výš. Bohužel nemáme ještě takové prostředky a umění udělat z toho napínavou ´´reality show´´ o přežití. Přesto si to takové podprůměrné hodnocení nezaslouží a vy, co to hážete jen z principu či jakési nenávisti k českým verzím hned do odpadu jste s prominutím tak trochu pokrytci. 5/10 ()

mentos. odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě nechápu jak se někdo mohl do něčeho podobného pustit. Aha, už vím- Češi. Opět se nějaká z našich televizí rozhodla zničit nějakou úžasnou reality show. Americký Survivor patří mezi mé oblíbené pořady a tohle se tomu ani zdaleka nepodobalo. Marek Vašut předváděl při každém setkání herecký výkon hodný Oscara, protože absolutně skvěle imitoval Jeffa Probsta. Neschopnost štábu zajistit ty nejdůležitější věci, jako možnost natáčet v noci nebo vůbec donutit soutěžící se alespoň trošku snažit pořad absolutně zabilo. Myslím, že nikdo z lidí, kteří si něco takového dovolili vůbec pustit na televizní obrazovky, Survivora prostě nepochopila. Alespoň 5% za tu snahu. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • TV Prima, která pořad vysílala, nebyla schopna zajistit natáčení přes noc, a tak se všichni trosečníci hádali a domlouvali na taktikách právě v noci. Divák se o nich neměl šanci dozvědět. [Zdroj: survivorweb.cz] (mentos.)
  • Do pořadu se hlásilo více než 6 800 zájemců, ze kterých se vybralo 16 soutěžících. (Grimaldi)

Reklama

Reklama