Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle to je síla. Témata občas zajímavá, ale záleží hlavně na hostech a jejich inteligenci. Těch rádobydborníků na všechno, kteří se zde navzájem nenechají ani vyslechnout a jen se překřikují a urážejí s typicky českou náturou "JEN JÁ, JÁ MÁM PRAVDU", těmi se to tam jen hemží. Do toho džungle v našich zákonech, svalování a házení viny jeden na druhého, záměrné mlžení, arogantnost a tupost politiků a jejich přizdisráčů, kteří vůbec nemají zdání co se tam dole mezi obyčejnými občany vůbec děje (jaká je vlastně realita!) a v neposlední řadě naštvaný televizní divák (to jsem se zas toho dozvěděl, stejně se nic nezmění, jen kecy a skutek utekl). V demagogracii se přeci dá okecat úplně vše! Proto někdy obdivuji Jílkovou, která čím dál tím víc směřuje ke trapnosti a někdy svou roli jednoduše nezvládá, jak tohleto může vůbec ukočírovat. No zřejmě v ní dřímá i kus nějakého toho skrytého exhibicionismu ani bych se nedivil. Také bych doporučoval býti více nestranný, viz jeden díl s komunistickou poslankyní Konečnou, tam to bylo na pováženou. S Kotlem zhruba tak na stejné úrovni! ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus o diskuzní pořad. Moderátorka Jílková absolutně nedokáže vést diskuzi a bohužel se o to ani moc nesnaží. Zdá se mi, že hosty akorát nabádá k slovní agresivitě. Jako by si myslela, že problémy dokáže vyřešit silnými slovy. Hosté se poté začnou překřikovat, urážet a divák se vlastně nic zajímavého nedozví, jelikož kultivovaná diskuze prostě chybí. Informační hodnota, kterou nám má tento pořad přinést je prostě mála. 40% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Važte slovo.. Od éry Kotle rapidně ubylo brunátných stréců na výletě za infarktem myokardu a šimrání nezastřihnutých nosních chloupků hostů v plytkém dekoltu na ně se tisknoucí moderátorky. Jinými slovy, nádech absurdní komedie ustoupil do pozadí. Namíchnutí občané nyní mohou upustit páru prostřednictvím SMS a anonymně si zahořekovat nad bídnou politickou situací, ovšem smutný fakt, že kdo ve studiu nejhlasitěji řve, má "pravdu", zůstal i po letech zachován. Ještěže mě už dávno přešla potřeba sledovat diskusní pořady, jejichž výstup je roven výměšku nestrávených zbytků potravy organismem.. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Nebýt Jílkové, stálo by to za hovno. Spousta řečí, ale žádné řešení. K čemu je, že se upozorní na nějaký problém, když si tam politici hrajou na chudáčky a dělají všechno proto, aby jim lidé uvěřili a v zápětí, jak opostí studio, mávnou rukou a jede se na novo. Za situaci v našem státě nemůžou politici, ale můžou si za to sami lidé. Můžou za to ti, co mají lhostejný přístup k osudu vlastní země a můžou za to všichni, kteří neustále dávají našim politikům hlas ve volbách. A tím, že se udělá nějaký publicistický pořad, kde se bude o problémech žvástat a pak skutek utekl, nic nevyřeší. Řešení je v masivním povstání. Dokud se tohle nestane, člověk bude dál a dál trpět. Ještě nebroběhla žádná revoluce od stolu. A "Sametová revoluce" nebyla revoluce, ale fraška, kdy komouši přešli z červené do modré. nic víc, nic míň. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Mně se tenhle pořad líbí. Snažím se dívat víceméně pravidelně, člověk se dozví celkem zajímavé věci. Úroveň je závislá na hostech, většinou jsou zajímavé názory odborníků. Když se jedná o plitiku, dokáže Jílková politiky výborně stírat a být na ty prospěchářské kurvy pořádně ostrá. Ze začátku jsem měl nějaké předsudky, protože jsem znal Kotel, útoveň "MÁTE SLOVO" ale není nízká, naopak se tam mluví velmi otevřeně o některých - i dnes mírně tabuizovaných - tématech. A jenom poznámka na konec: Jílková vůbec není hloupá. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama