Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Kultivovanější kotel. Což tedy samozřejmě není žádná sláva. Při jednom náhodném sledování(jedním z hostů byl tehdy čerstvý "v podstatě vítěz voleb" Miroslav Kalousek) mne však pobavil jeden z volajících radou:"V tomhle státě je nejlepší bejt permanentně vožralej". Přičemž pan Kalousek pouze uznale pokyvoval... ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Tento pořad považuji za zbytečný. Ukazování prstem na problémy ve společnosti je sice pěkná věc, ale dávat tímto způsobem příležitost emocím věčných nespokojenců z řad diváků mi nepřipadá nejvhodnější. Je to takový neúčinný výkřik do prázdna. Stejně jako manželé, kteří se nemohou dohodnout, hádají se a nakonec stejně nic nevyřeší. Jen odpustí "přebytečnou páru". Paní M. Jílková, angažujte se prosím v něčem užitečnějším a neplýtvejte penězi z rozpočtu ČT. ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Inkotentní exkotelnice cáká slova, šlehá teze, dští povyk, stádo pakin u obrazovek pak nepochybně přizvukuje vzrušením a jednomu se chce zvracet, jak to Mme J. dokázala, proječet se po tom všem co zplodila na >novoidní troglovizi< zpátky na veřejnoslužební (k)anál... Hnus, hnus, hnus, navíc degradující jakoukoli snahu snad někdy možných bystrých diskutujících cokoli smysluplného stádu a pí Jí. vysvětlit... .-( . . . Ale možná je to všechno jenom nějaká nová forma ideologická diverze, s tou už má stará svazačka M.J. svoje zkušenosti, že... Komu tohle slouží... (?!?) - - - P.S. Asi největší duševní zrůda ze známé trojky J.B.T.! Jebat to... - - - - - (Nahodile sledováno na ČT jak se člověk(u) namane, hodnocení 13.1.2010 jako mnohé, komentář s odporem a zlomyslně na mezinárodní ženský den psaný zde jako sedmdesátýdruhý - 8.3.2011) ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Čas od času se tam objeví někdo z mých dobrý známých, pak jsem velmi pozorným divákem. Do jámy lvové bych nešla. ani za nic! Dotazy bych kladla, to ano, ale z tepla domova, tam jsem si jistá v kramflecích. Do světla reflektorů a vestoje před mikrofon, to bych jako velká trémistka neustála. Úctu mají všichni, kdo seberou odvahu a jdou před kameru. Na adresu paní Jílkové musím říct, že se snaží udělovat slovo velice spravedlivě a v té hádanici nemá lehkou pozici. Ovšem z pohledu diváku musím konstatovat, že jde o formát velice nevděčný a pokud není občan dostatečně zainteresován, tak i prakticky nekoukatelný. Slovo sice většina účastněných dostane, ale účinek to bohužel žádný nemá. ()

Angelopul odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, co takový pořad dělá ve vysílání veřejnoprávní televize. Moderátorka nepokrtyě prosazuje svůj osobní názor, a podle toho nadržuje jednotlivým stranám, nebo absolutně nezvládá moderovat a diskuze je pak často degradována jen na chaotické pokřikování názorů. Výběr hostů je všchno jenom ne vyrovnaný. To samé platí o prostoru věnovaného jednotlivým stranám. Nevím kam chodí na prosté občany zastávající názor lidu a korunu všemu nasazují názory plebejských posluchačů nějakého soukromého rádia. Architektůra studia je úplně otřesná a jediné co je trochu vtipné, jsou šílené modely, do kterých je Michaela Jílková oděna. Větší sranda by ale byla, kdyby tam mezi hosty pobíhala nahá. Nebo rovnou všichni. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama