Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Rocky62

všechny recenze uživatele

Máti rádi házenou se včelím hnízdem? Líbí se vám, když vás nabere bizon? Rádi se občas napijete potu ze 150 kilového vyšlehance? Vzrušuje vás, když jste na špici stromu, který pod vámi někdo kácí? Ano? pak je tento film pro vás bezkonkurenční zábavou. Vtipné, ale na můj žaludek až příliš nechutné. Shlédl jsem jen polovinu, takže nehodnotím. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Moje první (a ano - současně poslední) setkání s týmem Jackass. Každému podle jeho chutí, ale já tohle považuju za absolutní dno humoru a zábavy. Skoro abych si teď začal vážit nováckých estrád. Johnnyho Knoxvilla a celou tu jeho bandu existencí nechci nikdy potkat, hnusí se mi naprosto z podstaty věci. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ač často spíše trapné, povětšinou otřesně nechutné, tak stále ohromně zábavné. Knoxville se svojí bandou servírují dementnímu americkému publiku přesně to, co má nejraději. Tedy výkaly, prdy, rány do rozkroků, výkaly, pády na hranici sebedestrukce a ještě jednou výkaly. Ocenit se musí jejich obří dávka kreativnosti a především odvahy. Ono nechat si žrát obřím prasetem (Bobem) ze zadku jablko, to už chce pořádnou dávku nebojácnosti. Až si připadám provinile, že jsem se smál od začátku do konce.. :D ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ano, je to debilita největšího kalibru a tady platí pravidlo, že se smějme cizímu neštěstí. Dobré jeto, že mají kluci nápad a smysl pro humor, což je mi blízké. To, že jsou situace, kdy jsou nechutní........no a co, všichni nejsme ze stejného těsta. Musím přiznat, že abych se nepoblil, tak jsem se musel párkrát otočit. V globálu jsem se ale dobře pobavil. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nebráním se ničemu. Ba naopak, jsem pro každou špatnost. Jackass 3D je však slabý odvar nečeho, čemu jsem se marně snažil přijít na chuť. Pár povedených kousků v tom bez pochyby je, ale pokud hledáté originální nápad, dotažený do bránici trhajícího závěru, tak (kromě napěchovaného Dixika exkramenty-rozumějte hovnama, vystřeleného do vzduchu) hledáte marně. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)

Reklama

Reklama