Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Některé momenty jsou vrcholně zábavné (taxík, scénky s dědkem, Puppet Show), jiné zajímavé tím, že už to (pro někoho) přestává být legrace (Steve-O a žralok, kobra, test obranné munice) a pak jsou tu jiné, které jsou totálně nechutné (koňské sperma, pijavice v oku, prdící helma). Ale vždycky se můžete bavit tím, co Johnny Knoxville a spol. zase vymyslí. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Asi nejodvážnější Jackass co se týče sebedestrukce. Těch znanění, nebo triků s vysokým potenciálem újmy na zdraví je tu opravdu požehnaně. Osobně mě nejvíc dostala scéna, kde se Chrisu Pontiusovi zakousl had do ohambí převlečeného za malou mišku :D. Za super jackassestrádní zakončení přihazuju čtvrtou navíc.. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stále je to velmi zábavné (pokud si dokážete přiznat, že je to tak blbé, až je to dobré), ale nachází se tu více trapnějších, téměř až nepatřičných scének než v jedničce (kde bylo zdaleka nejhorši a nejpodivnější autíčko v trávicím ústrojí). Mezi nejlepší věci pak patří šílený nápad s vybíjenou medicinbaly potmě, a nebo závěrečný "megagag" s teroristou. Ten se vážně povedl. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá zábava pro zvrhlé časy, v jakých žijeme. Znovu to stojí za to, i když Dave England mě už trochu sere a rodiče Bama Margery se také mohli více zapojit. Jinak kousky jsou ještě drsnější než obvykle. Jenom čekám, kdy si někdo z nich zlomí vaz. Na kultovní jedničku to však nemá už jenom proto, že jednička prakticky seznámila veřejnost s fenoménem Jackass a první dojem je vždy nejsilnější. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dvě verze filmu, obě jsou špatným kinoripem a v každé něco chybí. Ovšem pokud si to dáte dohromady vychází vám slušný nástupce prvního filmu. Už při úvodních titulkách, kde jsou hlavní aktéři pronásledováni býky se budete usmívat. Závěr který je udělaný jako muzikál, při kterém se každému z party něco stane nemá taky chybu. I zde nechybí pár nechutností, ale to k jackass patří. Pokud se vám nelíbil první film tak ruce pryč, ovšem pro fanoušky jackass nutnost. Doufám že u nás vyjde alespoň na DVD když se vykašlali na kino. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)

Reklama

Reklama