Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Některé momenty jsou vrcholně zábavné (taxík, scénky s dědkem, Puppet Show), jiné zajímavé tím, že už to (pro někoho) přestává být legrace (Steve-O a žralok, kobra, test obranné munice) a pak jsou tu jiné, které jsou totálně nechutné (koňské sperma, pijavice v oku, prdící helma). Ale vždycky se můžete bavit tím, co Johnny Knoxville a spol. zase vymyslí. ()

Lomy 

všechny recenze uživatele

Naprosto dementní krávovina o partě kreténů, která se pokouší šokovat diváky svojí snahou o vlastní sebedestrukci všemi možnými i nemožnými způsoby. V některých momentech dosahuje jejich "kreativita" v praxi až tak neuvěřitelných výšin, že se tomu člověk nemůže nezasmát. Ale na druhou stranu je to někdy až tak nechutně uchylný, že normální a především po psychické stránce zdravý jedinec se na to nemůže dívat.. tedy rozhodně ne bez trvalých následků. ()

Reklama

Krasus 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádnej extra kritik a celkem toho i dost snesu(viděl jsem všechny tři díly Kameňáků),ale Jackass humor pro mě zůstavá jedním velkým tabu,aspoň z komediálního úhlu pohledu.Dávejte si pijavice do očí,jezte zvířecí výkaly,pobíhejte po ulici a ničte vše co vám příjde pod ruku,ale prosím,už o tom netočte film. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

První Jakcass film, co jsem viděl. Nesmírně dementní, ale asi taky trochu geniální. Masochismus ve své nejpřitažlivější podobě. Radši si ani nechci domýšlet, kolik idiotů tyhle filmy inspirovaly k prohloubení vlastní idiocie, tahle parta každopádně ale tu nejnižší představitelnou zábavu praktikuje na té nejvyšší úrovni. Jejich energie je tak nakažlivá, že mě při sledování každou chvíli napadne, jak super by bylo být jedním z nich. A pokaždé si ihned připomenu, že ve skutečnosti po ničem netoužím méně. Knoxville je trestuhodně cool. 9/10 ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Znova výborná zábava a v podstatě napíšu podobnej koment jako k nedávně viděnýmu dílu Jackass 3.5. Je to výborná záležitost na house party nebo když je zrovna u vás na návštěvě váš kámoš a chcete si k tomu udělat správnou kulisu. A pokud nejste úplný balvani, tak se u toho musíte zasmát. Pravda je, že ani tady se kluci nevyhnuli extrémům (týkajících se především defekace, konzumace koňského semene atp.), ale u ostatních držkopádů, scénky s taxikářem a teroristou, různejch úskoků atp. jsem se chlámal úplně výborně. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)
  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)

Reklama

Reklama