Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj filmu se točí kolem mladé ženy Kristen (Amber Heard) uvězněné v ústavu, kde ji pronásleduje záhadný duch. Čím je hrozivá stvůra blíže, tim více si Kristen uvědomuje, že může být nebezpečnější než cokoliv, co si dokázala představit. (scifiboy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (190)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem že tenhle horor bude strašidelnější ne že bych se nelekl ale takový ten pocit strachu a očekáváni co přijde prostě nebylo Amber Heard je skvěla herečka a tady se snažila to zahrát asi jak nejlíp jak umí, hodně mi to připomínalo ( Noc s nabroušenou břitvou ) Prostředí psychiatrické léčebny vždycky nějak působí děsivě a tajemně ale většinou stejně pokud není opuštěná je to přeci jen slabší. Přesto menší spokojenost. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Protože jsem jeden z mála, kterému se líbily i poslední Carpiho kousky (Duchové Marsu, Upíři nebo Útěk z L.A.), nebudu příliš hanit ani jeho nejnovější kus a to z jednoho prostého důvodu... Protože si to nezaslouží... Je sice fakt, že je příběh až zoufale neoriginální a postavy neskutečně šablonovité, na druhou stranu tady máme hodně slušnou kameru a jak je u Carpentrových filmů zvykem, i dobrou hudbu... A když přidám docela slušné rozuzlení, vychází mi z The Ward ničím neurážející průměr... Už jsem docela zvědavý na L.A. Ghotic... ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Nejhubenější možná variace na námět Prokletého ostrova, jakou jde zfilmovat ve vodách áčkové produkce (slušní herci, kamera, zvuk). Horor, ve kterém nefungují lekačky a ve kterém až v závěru pochopíme důvod jeho šíleně děravé, divácký zážitek kazící logiky. A který vlastně ani v tom rádoby šokujícím závěru nepřekvapí. Protože jsme podobné pointy již viděli mnohokrát. Nejenom v Prokletém ostrovu. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

U horrorů, najmě horrorů od pana Carpentera, se nedá očekávat lineární děj, to jsem věděl. Nedá se očekávat ani hlava, ani pata v oblasti děje a smysluplnosti. Naopak se dá očekávat silné posílení svěračů všeho druhu. Děj tedy, dle očekávání, skákal sem a tam, takže když jsem musel asi v půlce na záchod, po návratu jsem plynule vlouzl do děje jakoby nic. Jakoby nic jsem sebou mrskal při očekávaných lekačkách a na konci, při finálním dějovém kotrmelci, už jsem byl vyždímaný jako froté ručník v sauně. Viděl jsem mnoho mnohem strašnějších, a pozor, myslím opravdu strašnějších, filmů, a jen nemnoho lepších. Proto jsou ty 3* trochu málo, ale za výkony, zvláště personálu v ústavu, jsem musel jít níž, než bych jinak dal. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

John Carpenter je už dlho stabilným členom rebríčka mojich najobľúbenejších režisérov. Toto miesto si vydobil najmä svojou tvorbou z obdobia minulého milénia, ktorou značne ovplyvnil môj filmový vkus. No i na staré kolená dokáže tento pán natočiť výborný horror. Dôkazom toho je i jeho zatiaľ posledný film "The Ward" (Nemocničná izba). Je to umne zrežírovaný atmosferický horror s prekvapivým rozuzlením. John Howard Carpenter stále kope najvyššiu horrorovú extra ligu. **** ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Všetky herečky sa na tanečné scény pripravovali pomocou internetu, kde si hľadali svoje tanečné pohyby. (misterz)

Související novinky

Upíři (opět) podle Carpentera?

Upíři (opět) podle Carpentera?

07.06.2010

A s Hilary Swank v hlavní roli? Možná. Nedávno jsme psali, že Dario Argento připravuje další verzi Draculy, údajně věrnou předloze Brama Stokera. John Carpenter zřejmě natočí zmodernizovanou verzi… (více)

Hororové návraty

Hororové návraty

19.06.2009

Jedna klasika a jeden klasik brzy opět zčeří žánrové vody. Frankenstein a Carpenter. Ví se, že o svém pojetí slavného románu Mary Shelleyové sní Guillermo del Toro, minulý týden dokonce blouznil něco… (více)

Reklama

Reklama