Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (293)

Devilian 

všechny recenze uživatele

Díky reprízám a jednomu nejmenovanému kanálu na Youtube si můžu tenhle análně-mozkový výplach kdykoliv připomenout a hýkat nad jeho debilností smíchy. Původně jsem tomu dala Odpad! Jenže! Tohle je tak DOKONALÝ zdroj neuvěřitelně idiotské zábavy, nad kterým člověk kroutí hlavou, že nelze jinak, než dát čistých 5 hvězd. ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem se na to nikdy nevydržel dívat, jak mi bylo trapně za ty účinkující. Ale na druhý straně si říkám, není to vlastně vrchol dokonalosti toho formátu, který má ztrapnění účinkujících přímo za úkol? No, ale jako experta mě tu neplatěj, takže nebudu házet perly a ohodnotím jako divák. Je tu nějakej blicí smajlík? ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle byla fakt bomba.. člověk se vážně nasmál!! Nedávno jsem měl tu jedinečnou čest při reprízách opět slédnout komičnost a zbytečnost celého projektu a do kolen mě dostalo následující: podprůměrné "zpěváky" vystřídala sympatická Romka, která překvapila ve svém mladém věku čtyřmy potomky, a která hlavně (na dané poměry) strhla úžasné hlasové rodeo a předsedkyně poroty (jakási selka z dědiny) se projevila jako solidní rasistka a střelila 3 "prý ať protočí i jiné číslice" (nej 5, nejméně 1) a zbytek poroty se alibisticky držel počtu jejích dětí a postupně ukázal svůj vřelý vztah k menšinám.. Pak před diváky nastoupil rozklepanej dědula bez hlasu, intonace, rytmu, prostě děs, každopádně TOP hodnocení jen skákalo!! ()

Mixerka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo vymyslel takovovou úchylnou šaškárnu a kdo ji povolil? :D Točit zoufalce, nechat je ječet do mikrofonu a usmívat se na všechny jako by všichni žili v zemi gumových medvídků a růžových slonů. Na závěr řekne porota ještě něco zoufalejšího, dá bod, aby neurazili a všichni se mohli usmívat dál. Tohle není vhodný pořad ani pro mentálně zaostalé! Přetvářky, sentimentalita a taky nějak nechápu, proč se s tím na programu TELKA ukazujou znovu po tolika letech. ()

Zhigi 

všechny recenze uživatele

Je to sračka, ale díky Youtube a kanálu CaryMaryFuck mě nic nedokáže rozesmát víc, než zfetovanej Princ, poskakující porotci typu Dana Nekonečnýho nebo Slávka Boury a hlavně soutěžící typu Pergl, Kudrnáč, Pikaču, Tancující Kalhoty a jiný všemožný zdatný pardálové. Žádnej jinej pořad než DO-RE-MI mi tohle nedá, takže jasnejch 5 *. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama