Reklama

Reklama

Ben Kalmen měl všechno, na co jen člověk pomyslí: šťastnou rodinu, oslnivou kariéru, vlivné přátele. Snad proto, že jeho byznysem byly automobily, projížděl serpentiny svého života ostrým smykem. Jedna zatáčka se mu však stala osudnou, a po idylické cestě vzhůru následoval volný pád (v hereckém podání Michaela Douglase již druhý). V jediném okamžiku ztratil vše: rodinu, postavení i přátele. Jiný na jeho místě by své životní prohry možná řešil alkoholem, on se však rozhodl pro jinou terapii – sex! Místo aby nazul papuče, obuje se do lakýrek a vrhá se za každou kořistí – čím mladší, tím lepší... (North Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (73)

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

.. tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu, až....... zůstanete sám, opuštěný a na dlažbě. Michael Douglas v další "Hře", kdy však nedostal dárek a lekci od bratra, ale přímo od života. Tyhle příběhy se dějí běžně kolem nás a je dobře, že byl takhle obstojně natočen. Mnozí se díky němu možná podívají do zrcadla. Michael Douglas film skvěle táhne, v menších rolích se objevují sympatiční Susan Sarandon a Danny DeVito. Tenhle film není klenot, ale taky není zbytečný. Má zde své místo. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že po rychlym vzestupu kolikrát přichází ještě rychlejší pád. Michael Douglas má takový charisma, že mu člověk fandí, i když nehaje vůbec férovýho chlápka a za všechny problémy si vlastně může uplně sám, ať už svojí arogancí, agresivitou nebo neovladatelnou nadržeností. Všechny nepříznivý události vedou k předvídatelný závěrečný katarzi, která je ovšem podaná nepředvidatelnym způsobem. Nejednoznačnej (a v tomhle případě povedenej) závěr dává každýmu divákovi možnost, si ho podle svýho názoru domyslet tak, jak by se zachoval, být v Benově kůži. Klasickej malej velkej film se skromnym příběhem a slušnym hereckym obsazenim na jedno zkouknutí. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Urcit v popredi zajmu stoji a cely film si pro sebe kousek po kousku krade hlavni postava bohemsky vystupujiciho, ale v krizi se nachazejiciho Bena (Michael Douglas), ale to neznamena, ze by to bylo na skodu. Naopak silne herectvi a dobra podpora kolegu ve vedlejsich rolich davaji celemu deji stavu a smrnc. Starsi generace jeste nerekla sve posledni slovo a film jako je tento, moji myslenku jen stvrzuje a v budoucnu treba i znasobi. 75% ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Nevyvážené dílo, které v první půli docela nudí, ale pak nastane zvrat (a divák pochopí, proč musela být první půlka taková, jaká byla). Na roli Bena Kalmena snad nemohl být vybraný vhodnější herec, než právě Michael Douglas - ulízaný, úlisný, odporný a nesympatický, ale přece jen - s nějakým tím malým jadérkem uvnitř. Bylo také fajn znovu vidět dvojku Douglas-DeVito, ten druhý jako by příliš nestárl. No, má to mnohá poučení, ale kdožví, jak s tím vším naložit - a tím i film velmi vtipně (po dlouhé době opravdu vyvedený konec, kdy si tvůrci s divákem zahrají trochu škodolibou hru) končí. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Lze-li spoilerovat film celkem o ničem, pak ano - POZOR SPOILER! Míša předvádí vyžilého kolonádního obšousta a tlučhubu, který opíchá všechno, co mu pípne na radaru a všude trousí nudná životní moudra o sexu. Nutno uznat, že i se sedmým křížkem na krku, krepovým krkem a povislýma kozama dokáže diváka přesvědčit, že má v penisu kost. A tak když sveze na jitrnici o padesát let mladší dceru své o třicet let mladší milenky, kupodivu mamá, místo aby se nadšeně přihlásila do sendviče, to nerozchodí a dá mu to pěkně sežrat. Zajímalo by mě, jestli toho vitálního dědka už jen nehraje a ve skutečnosti je to pouze mrhání gerontofilní Zetou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku, částečně i na Fordhamově Universitě v Bronxu. (Terva)

Reklama

Reklama