Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Technickou vybavenost a kvalitu nelze upřít ale obsahově jdou zprávy na Nově do čím dál větší (s prominutím) sraček! Dostávají mě svojí nízkou inteligencí! Nikde jinde jsem neviděl, aby vás v zimním období redaktoři přesvědčovali o tom, že voda v mrazech zamrzá a ještě více mne irituje, že do hlavních událostí, které se událi během vysílaného dne cpou kuchařku ala Láďa Hruška nebo zkoumají kvality kempu, a podobné vcelku zbytečné zprávy, které nejsou vůbec podstatné. Potom mám občas obavy z manipulace zpráv, které nám na televizních obrazovkách odvysílají! Namíchlo mě např. nedávné nesmyslné obvinění Tomia Okamury, kde ho média (hlavně Nova) sprostě nařkli z finančních podvodů a podobných výmyslů. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Každovečerní přehled špatných zpráv.. Nevím, o co tvůrcům TN jde.. Snaží se nás přesvědčit, že na tom světě není absolutně žádná spravedlnost a radost? Nechápu význam a hlavně nechápu, jak můžou mít takovou velkou sledovanost.. A tím, že na konec přidají nějakou dobrou zprávu o lvíčcích v zoo nebo pánovi, co sbírá známky, to už nespraví :) ()

Reklama

Idego odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní verze deníku Blesk. Z komára děláme velblouda, neobejdeme se bez slov jako "skandál", "brutální", "otřesný" a bez "roztomilého zvířátka" na konci. Stačí mi 10 sekund. 10 sekud téhle sračky a vaří se mi krev. Při představě, že si tímhle nechává den co den vymývat mozek většina populace, chce se mi brečet... Souhlas s Radek99 ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, občas, i když jen zřídkakdy, si přeci jen pustím tento paskvil a pokaždé se nestačím divit co zas vymyslí. Jako příklad uvedu, když připraví 5-ti minutovou reportáž o bábě co se zasekla pod kořenem nebo kráva co spadla u splavu, či kousek dřeva, kapr nebo lochneska na jezeře u Mostu, kdy jako vrchol všeho ještě přizvali i experty na paranormální jevy. Zprávy a informativní hodnota tohoto pořadu je bezpochyby odpad. Avšak kvůli srovnání se zprávami na Barrandově a na Primě   rozdělím i procenty. A to odpovídá 10-ti procentům. ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, že už tak nasraný a zpruzený obyvatelstvo ČR touží po tom si sednout o půl 8 k televizní obrazovce a poslouchat téměř 3/4 hodiny žvásty o tom, kdo koho kde zabil, kde byla jaká katastrofa, autonehoda,atp. A nakonec, aby vyrovnali ty špatný zprávy, tam hoděj narození nějakýho toho zvířete támhle v tramtárii a nesmí chybět "kokot na konec". ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Moderátor pořadu Karel Voříšek byl ze své posice dne 20. října roku 2012 stažen, a to kvůli obvinění, že jako předseda fakultního Socialistického svazu mládeže donášel Státní bezpečnosti, z čehož ho v knize „Náměstí Krasnoarmějců 2. Učitelé a studenti FF UK v období normalizace“ (2012) obvinili studenti této školy. Dle vedení TV Nova se po očištění svého jména soudní cestou bude moct vrátit. (JoranProvenzano)
  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)

Reklama

Reklama