Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Kivis 

všechny recenze uživatele

Z1, která vypadala jako silná konkurence, nakonec zmizela v propadlišti dějin, takže zpravodajství ČT je pořád to nejlepší, co se dá na našich televizích sledovat. Nad výběrem některých témat a prostorem, který je jim poskytován mi však zůstává rozum stát. Někteří reportéři mně tím svým infotainmentem taky pijou krev. Uvidíme, co s tím udělá revoluce, kterou připravuje nový ředitel Dvořák. Zatím jediný posun, ke kterému došlo, je, že moderátoři se za stolem mnohem víc hýbou a gestikulují, což tedy není zrovna posun kupředu. Zajímavý je i tah s tříminutovým přetahováním přes půl osmou, čímž zkomplikoval život "zprávovým kolečkářům", kteří postupně sledují hlavní zpravodajskou relaci na všech kanálech. No hlavně že mi kvůli tomu časově nestrouhl Branky, body. Uvidíme, co pan ředitel ukáže. Na Nově vybudoval opravdu poctivé komerčně bulvární zpravodajství a jelikož jsem slyšel, že je to člověk poměrně chytrý, budu doufat, že na České televizi vybuduje poctivé veřejnoprávně seriózní zpravodajství.... (14. 12. 2011:) A je to tady. To opravdu nesnáším. Věštecké předpovídání vánočního počasí v Událostech. Počasí snad patří do Počasí, ne? Snižuji na 2 hvězdy.) ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v totalitě. Opět. Když onehdá čt1 označila tisícovku důchodců a rodičů s dětma ve Vansdorfu jako pár stovek neonacistů, byl to slabý čajíček proti tomu, co se v čt dějě od "uprchlické" (a ukrajinské) krize. Má cenu rozepisovat? Rozumný člověk si pravdu najde sám, muslomrdi a pražskokavárenská verbež dá pět hvězd. ()

Reklama

Vivian 

všechny recenze uživatele

Z běžně dostupných českých kanálů asi nejpřijatelnější zpravodajství, ale rezervy tu samozřejmě jsou. (Já osobně bych tahala redaktory za vlasy za hyzdění českého jazyka. Předpokládám, že všichni, kteří v ČT vytvářejí výstupy pro televizní obrazovku, by měli mít náležité vzdělání, a tudíž by měli český jazyk dokonale ovládat, a ne se v přímém přenosu dopouštět školáckých chyb.) ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se události v poslední době hodně zlepšily. Kvalita informací a jejich podání je profesionální, a grafické zpracování jde také hodně dopředu. Myslím, že je to ta nejlepší možná volba, pokud se chcete dozvědět novinky ze světa tak i z domova, které jsou podávány nestranně (ne jak u některých komerčních stanic). 90% ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Novejsi disign Udalostem rozhodne prospel, je libivy, decentni a seriozni, presne takovy, jake by mely byt i ony zpravy. Snad take vetsinou jsou, tradicni a prijemni moderatori, vecne zpravy i to, jak to je chronologicky usporadane, kulturni cast, to vse mam na nich rad. 1* ubiram za jakysi lehky zavan napodobovani TV Nova, coz je rozhodne krok zpet. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)

Reklama

Reklama