Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys překvapí nečekaná návštěva. Jon čelí vzpouře. Sam riskuje svou kariéru i život. Tyrion má v plánu dobýt Západozemí. (HBO Europe)

Videa (1)

TV spot

Recenze (48)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samovy a Branovy dějové linky mě bavily zřejmě nejmín ze všech (vedle pokusů o svádění Šedého vlka), šestá serie je trochu pozvedla a v sedmé pozice učedníka v Citadele Samovi vyloženě sluší. Bran nikdy nebyl schopný nejméně vzbudit větší empatii a ted už cíleně praticky bez emocí. Linku bezchybně odporné postavy po konci jedné vždy pevně zachytí jiná postava, zde v plné zbroji v námořní bitvě. Ošklivé, kruté. Tak jak to mají diváci GOT rádi ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intrigy v tejto fáze seriálu sú už prehľadnejšie, keďže sa blížia všetky zúčtovania na všetkých frontoch a, popravde, tých postáv nažive až tak veľa neostalo a umierajú veselo ďalej. Prevažnú časť sa kujú dialógové pikle v interiéroch, avšak na konci nás čaká veľmi slušná nočná bitka na lodiach. Táto epizóda je skôr predzvesťou väčších vecí, avšak aj sama o sebe dokáže výborne zabaviť. A poteší aj amatérskych chirurgov... ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódu zachránil Euron, ktorý ako posledná postava seriálu trochu pripomína pôvodnú tvorbu Georga Martina. Inak je všetko jasné, kto je zlý a dobrý a o obľúbené postavy sa netreba báť, pretože Hollywood si nenechá zobrať ani časť divákov a radšej neriskuje. Daenerys je oslabená a Jonova pomoc sa jej ešte bude hodiť, hoci dúfam, že sa jej draci pokúsia spáliť ho na popol. A všetci vieme, čo by sa (ne)stalo... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hovorové, podobné první epizodě, jen střihově rychlejší tak o 20 procent. Postupem času ale houstne atmosféra a vrcholí to divokou námořní bitvou. Cersei vede, možná trochu nečekaně. Akce není tak dobrá, jako některé bitvy v minulé sérii, ale beru to jako takovou ochutnávku. Výtečný minisouboj Euron vs. holky z Dornu. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě třetiny jsou notně pomalejší, děj se při nich moc neposune - tyto části ale místo na akci spoléhají na brilantní scénář a skvělé výkony hlavních herců, především tedy na Dragonstone, kde excelovali všichni (dokonce i Daenerys ze sebe vymáčkla trošku herectví). Dočkáme se opět Sama, jehož část je výborná, stejně tak Aryina (jak byla jejich místa nudná v minulých dvou sériích, aktuálně to jsou vynikající úseky). Na Černém hradě to pěkně víří, Sansa ukazuje, že je už úplně jinde, než kde byla ta uťáplina z první série. Mohla to být tedy nadprůměrná ukecaná epizoda - než přišlo posledních 15 minut. Nejprve člověka nadchne Aryino nečekané setkání, jen aby to ještě přebila poslední nadupaná desetiminutovka. Tahle série je zatím parádní, Hra o trůny je zpět na vrcholu. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama