Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (358)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší bitva desetiletí a skončí takhle předvídatelně a bez emočne zasahujících smrtí alespoň jedné z hlavních postav? Zezačátku nepřehledné a tmavé , pak už to bylo vpořádku, ale na prdel jsem si z toho rozhodně nesedl a vzhledem k očekáváním od tohohle dílu dostane od diváků solidní hejt, protože celá bitva nebyla více než nadprůměrná. Shame ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesnáším noční akční scény, ale tady to aspoň mělo koncept - přidávalo to na děsivosti ve tmě tušené obří hrozby. A měřítko bylo i tak solidní. Ale fakt to bylo tmavé a únavné pro oči a celkově poněkud ubíjející. A od ultimátní globální bitvy Dobra se Zlem, ke které se schylovalo přes sedm sérií, jsem čekal větší masakr postav. Přesněji řečeno, že jich zařve aspoň půlka. Ale to jsem asi chtěl moc a to dokonce i od seriálu, který (dramaticky efektivním) zabíjením důležitých postav proslul. Jinak to, jak důležité postavy pobily každá aspoň 50 protivníků, už připomínalo ruské válečné filmy. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bitva měla dobré provedení, dost jsem si ji užil. Od začátku do konce jsem ji sledoval se ztajeným dechem, zde tvůrci odvedli velmi dobrou práci. Ani tak nebylo potřeba mnoha monologů. Některé momenty člověk očekával. Jiné ne. A jak už je v této sérii zvyklý, stále čekal, kdy dojde ke zvratu. Ten byl nakonec nějak jednoduchý. Byť jsem to nečekal. Zároveň nemám úplně přehled, s kým jsme se rozloučili. O někom vím, ale u pár lidí si nejsem jistý. A navíc mi bude nějakou dobu trvat, než obsah vstřebám. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, také jsem očekávala více mrtvých hlavních postav, v tomto směru jsem zklamaná, ale jinak dobrý. Bavilo, zajímalo, adrenalin se vyplavoval. Často kritizovaná nelogičnost rozmístění postav a podle některých mizerná strategie boje mě nechává v klidu. Viděla jsem to dvakrát a až na pár drobností jsem spokojená. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivý díly seriálů, jejichž série tvoří příběh, hodnotím fakt výjimečně. Vlastně i jednotlový série většinou nehodnotím. Spíš uděluju počet hvězd seriálu jako celku. Ale v tomhle případě si nemůžu pomoct a musím dát špatný hodnocení. Třetí a čtvrtej díl poslední série GoT jsou bohužel absolutní kravina. Mrzí mě to, ale je to tak. Nejsem žádnej zarytej milovník GoT, nečetla jsem knihy atd. Ale tohle je opravdu jak nějakej trapnej blockbuster v kině... Nemá to nic společnýho s předchozíma sériema. A to jsme na to čekali 2 roky. Opravdu mega největší zklamání. Achjo. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o nejdelší epizodu ze série Hry o trůny.
    (asdfasdf)
  • Natáčení Bitvy o Zimohrad zabralo štábu se 750 lidmi v nepříznivých podmínkách celých 11 týdnů. Točilo se pouze v noci, v teplotách pod nulou s častým deštěm nebo sněžením. (Geralt z Rivie)
  • Před odvysíláním epizody vypsaly české i světové sázkové kanceláře kurzy na to, kdo v této epizodě přežije a kdo zemře. (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama