Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná hovadina, kde Boltie (Ellen Page) je naprostej cvok, a mě to vyhovuje. (SPOILER!!!) mrzí mě, že jí odprskákli tak necitelně, bez žádných caviků, prostě headshot b*tches! (END SPOILER) Opravdu slušná slátanina, trošku slabší než Kick-ass, ale v jistých ohledech stejně ujetý (hlavně díky Ellen, zase) :D ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nebyť Ellen Page, ktorá je v tomto filme absolútnym zázrakom by to bol skutočne mizerný film. Na môj vkus je asi trošku moc naturálny (najmä v posledných 15 minútach) a občas mám pocit, že mohol trošku z toho ubrať. Myšlienka je fajn, herecké výkony nič zaujímavé (s výnimkou Ellen Page), príbeh nič moc, a jediné čo ešte dvíha tento film je záverečné rozuzlenie, ktoré je skutočne pekným zakončením. Inak si však myslím, že bude lepšie ak to nebudete ani pozerať. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Nie až také super, ako som čakal po tom, čo poznám ako tak Gunn-a. Ellen Page je veľmi príťažlivá, aj keď jej charakter je vskutku otravný, s hlavným hrdinom som nemal problém sa stotožniť a nekorektnosť celého snímku sa mi páči, dokonca aj humor je miestami celkom "slušný", ale je to akési nevyvážené, ku koncu mierne zmätené . . . ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Gunn až trestuhodně promrhal herecký potenciál a natočil jen průměrný film, který připomíná béčkovou variaci na Kick-Ass. Navíc se viditelně nemohl rozhodnout, zda půjde cestou akčních jatek ala Texaský masakr nebo pohodovou komedií s divácky přívětivou tématikou. Škoda. O to víc se zase těším na druhý díl Kick-Ass. 50% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Defendorovou superschopností byla uhrančivost a Kick Ass sázel na coolness. Super má jen vše prostupující trapnost a omletou indie adoraci loserství. Jako všechny bezzubé "americké nezáviské filmy" sází na plejádu známých tváří, které natahují stopáž přehráváním sáhodouhých dialogů. Za zdáním prostořekosti a odvázanosti se skrývá srabácká konformita, jež se stupidní prvoplánovostí pochlebuje fandům. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Při nákupu v zálesáckém obchodě lze zahlédnou, že si superhrdinové odváží v košíku i československou plynovou masku OM-10, která je z naší armády již vyřazena, ale stále je ve velkém množství v oběhu v různých obchodech s armádní tématikou. (Reyak)
  • Ve chvíli, kdy se z Libby (Ellen Page) stává Boltie, postava pronese: "Mohla bych mít drápy, jako Wolverine." Později si drápy skutečně pořídí, avšak nikoli tři, jako má Wolverine (Hugh Jackman) z filmové série X-Men, ale pouze dva, jako má Wolverinův ženský klon X-23. (Lorge)

Reklama

Reklama