Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Devilian 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že Assassins Creed by se eventuelně nějak zfilmovat dal. Jistě, je to sice jen "polévka" a více než půlhodinová reklama ke hře samotné, ale o to kulervoucnější to je. Která jiná hra/série, se může tímle chlubit? Jen velice málo z nich. Zpracovaná je úžasně, kombinace živých herců a CGI se mi prostě líbí a kdyby už vážně došlo i na celovečerní film, také by byl skvělý zpracovaný takto. Scénář - k tomu nic moc vytákat nelze, jelikož se řídí historickými událostmi a musí nějak korespondovat s následujícím dějem ve hře, proto si myslím, že to autoři zvládli jak nejlépe svedli. Celkově tomu nic moc vytýkat nemůžu, ale přecejen... na plných 5 hvězd to u mě není (ty pro mě platí u herní série AC). ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

Vidět CGI středověkou Florencii,Řím či Benátky je neskutečný vizuální orgasmus a nejednou jsem vyvalil oči a řekl něco jako:,,Muhe...Ehehe Eeee...wááu!''Příběh AC2 je mi znám a tak jsem sledoval preqel který mi učaroval svojí profesijonalitou a nádherou středověkých italských měst a okolí.NNejzábavnější ale bylo sledovat intriky rodin a souboje(Zvláště (ne)závěrečný souboj je lahůdka sledovat.),,Jsem Giovanni Auditore da Firenze a jsem asasin." ()

Reklama

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Nějak mi uniká důvod, který vedl k natočení tohoto dílka. Reklamu hře to podle mě neudělá žádnou - kdo má rád hru, tak si zahraje, kdo ne, bude tímhle těžko zlákán. A pro diváka je tohle jako sledovat šestý díl nějakého seriálu, z něhož předtím neviděl ani minutu. Seriálu efektně natočeného a současně naprosto povrchního a tak nějak lhostejného. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad investovat do minifilmečku místo obrovských bilboardů.. Bohužel postrádá dynamiku, herecké obsazení je logicky dost průměrné (až na vyjímky) a alespoň pro mě se tam renderované části dost tloukly s hranými.. dalo se to podle mě natočit za stejnou cenu chytřeji. Je krásně vidět že na omezených financích se pozná opravdové umění režie a produkce.. Kdyby šel AC do kina je asi trochu k smíchu a při porovnání s cinematics videama jiných her je tu velké množstvích mnohem lepších. Každopádně stojí za shlédnutí. Pro fanoušky hry dvojnásob ()

betyn 

všechny recenze uživatele

Od prvních minut skvěle vykreslená Itálie,místy záběry vypadají jakoby byly vystřižené ze hry (což někdy i škodí,ale lze to odpustit :-)).Největší překvapení pro mě ovšem byla ‘‘drzá‘‘ kamera,kde záběry od sebe nejsou rozlišeny klasickým střihem,ale kamera ‘‘pluje‘‘ do nicoty (kostelní zvon atd.) a objeví se úplně jiná scéna,což je určitě zpestření a klidně by se tímto směrem mohl vydat i celovečerní film.Čeho jsem se obával před projekcí a co určitě Assassin’s Creed sérii zdobí,jsou souboje.Mé obavy se naštěstí nepotvrdily,jelikož duely jsou přehledné a tudíž i baví.Význam a příběh filmu je pak daný,tvůrci chtěli hráči poskytnout sled událostí před hrou Assassin’s Creed 2 a myslím,že se jim to povedlo.Závěrečná věta ‘‘Zakončení je ve vašich rukou‘‘ mě mile dostala a jen potvrdila účel tohoto snímku. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama