Reklama

Reklama

TACHO

  • Slovensko TACHO (více)
Trailer

Obsahy(1)

TACHO je černá komedie Mirjam Landy o úspěšném automobilovém závodníkovi a jeho osudovém životním závodu. Bez rallye si Alex nedovede svůj život představit a podřizuje jí vše. Po havárii, při níž se těžce zraní jeho spolujezdec, shání Alexův manažer zoufale náhradníka, protože termín nejdůležitějšího závodu sezóny se neúprosně blíží. Alex chce jet rallye za každou cenu, i přes výslovný zákaz svého lékaře. Závodí už patnáct let, ale nejvyšší stupínek mu vždycky o vlásek unikl. Po osudovém setkání s dívkou se překvapivě rozhodne, že životní závod s ním pojede jako spolujezdec právě ona, zcela nezkušená, ale k vítězství odhodlaná Lucie. Největší Alexův soupeř, Němec Weber, se už vidí jako vítěz. O vítězství sní i slovenský dobrodruh Jožo se svým novým spolujezdcem Julem, kterého zachránil ze spárů mafie. Angličtí závodníci Charlie a Dave také pilně trénují, ovšem na něco úplně jiného než na rallye... Bude mít dramatický závod vůbec vítěze? Vždyť život je přece o každém okamžiku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (407)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tacho je velice hloupý film, o tom se nikdo přít nebude. Může za to očividně více než hloupý scénář... například jsem nepochopil linku dvou anglánů, kteří chtějí šlouhnout drobné z pokeru.... blbost. Ale jinak jsem se u toho celkem bavil... nejvíc si mě získal mafoš Jožo, který je skvěle infantilní a blbá postava, která (díky "pravidlům" daných scénářem) do tohoto filmu zapadá snad nejlépe ze všech. Takže na závěr jen "rúžový dinosaurus a modrá zebrička" ! ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

"Seš jak Adidas bez pruhů!". Vrcholem byl Dano Dangl z Partičky v roli drsného mafiána...dostala jsem takový záchvat smíchu, že to snad ani nejde. "Já tě platím, takže ty budeš číst v barevných zvířátkách!"- OMG, WTF?! Zbytečná ztráta mého času, která byla předvídatelně ukončena smrtí dvou hlavních postav. Daniel Landa ani Olga Lounová svým výkonem neoslnili. Při úvodních titulcích mi běhal mráz po zádech díky tvůrcům scénáře(Landa + Landová), hudby(Landa) - u hudby to nebylo jen při titulcích ale po celé trvání filmu podobně jako u scénáře,režie(Landová)...Co na to více říct? ()

Reklama

darkrobyk

všechny recenze uživatele

Film, který především rozděluje na ty, co mají rádi Landu, a na ty, co ho nesnáší. Z řady důvodů jsem v té druhé skupině. Je mi jasné, že to bude mizérie bez ohledu na hlavního, ehm, herce..., který jinde dokázal, že hercem opravdu není. Jeho žena je mizernou režisérkou, což dokázala už svým předchozím počinem. Na tento film se zřejmě nepodívám, přesto mi přijde nefér dávat odpad, když ho nemám zhlédnutý. Těm, co odpad dali, však bezmezně věřím. Snad by Landa měl zůstat u hraní si na vojáčky a nefušovat do umění. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pár záchvěvů tam bylo. Žánrový film s rychlými auty? Proč ne. Jenže chybí nápady, chybí přidaná hodnota. Dan Landa nikdy v rallye neporazil svého úhlavního německého soka, do toho bude porážet i mnohem nebezpečnějšího nepřítele. Toho má po celém těle i Olga Lounová, která dokazuje, že rakovina a chemoterapie vlastně dělají sexy těla. Rivalita mezi závodníky mohla být vyšponovaná, soundtrack také, Olga se mohla ukázat i jinak, chybí pořádné karamboly. Naopak jsou tu mraky zbytečných figurek ve vedlejších rolích a mdlých scén. Škoda. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem necekal vubec nic, jen si odpocinout u nejakeho nenarocneho snimku. Landu nemusim, auta me nebavi... Hodne spatny scenar, spoustu trapnych scen, zoufali herci a na zavody aut nulove napeti. Jeden bod za obstojnou kameru a par vtipnych picovinek od toho slovaka co si hral na mafiana. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (34)

  • V scéne, keď Charlie a Dave presadajú z Hondy do Felície (cca 1h 21m), majú Hondu krásne čistú. V scéne predtým je však Honda zablatená. (Payne003)
  • Daniel Landa a Olga Lounová nevyužili možnosti kaskadérů a vše odjeli sami i v těch nejvyšších rychlostech. (virus10)
  • Casting většiny anglických herců probíhal na konci ledna 2010 v Londýně. Na výzvu o castingu reagovalo přes 1 500 anglických herců, do Londýna jich bylo pozváno asi osmdesát. (HArna)

Reklama

Reklama