Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 580)

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

I kdyz divak tusi, ze na tom vypraveni je neco spatne. Urcite napeti a vyvoj v chovani postav tam je. Film stoji za pozornost. A to nejen diky hereckemu obsazeni. Vsechny tri herecky patri mezi me oblibene a svych roli se ujaly na vybornou. Neuveritelne, ze Bohdalova uz je ve filmu od tricatych let minuleho stoleti. Na televizni tvorbu vice nez dobre...

plakát

Zajatci mlhy (2005) 

Namet dobry. Samotnym postavam a dialogum jsem mel ale problem uplne verit. Takove uhlazene, televizni, nic moc jsem si z toho nevzal.

plakát

Putování se sobíkem (2018) 

Myslim, ze hezky edukativni film pro deti o sobech a jinych zviratech v Laponsku. Pekna kamera a prijemny komentar Marka Ebena v ceskem zneni. Nejsem cilova skupina, ale dobry...

plakát

Smoliari (1978) 

Film, ktery nema cim urazit a na par dobovych tanecnich kreaci a pisnicek nema ani cim prijemne prekvapit. Me nejvice zaujaly predstavy rodicu o karierach svych deti. Jedna pisnicka pekna. Jinak takove nijake, jako temer vse ze slovenske produkce 70. let.

plakát

Vedlejší produkt (2024) (seriál) 

Uz je to takove serialove klise, kdy policajt resi situace jinak nez podle nejake policejni prirucky a postupu... Ale na me to porad funguje. Vyborna atmosfera, dobre herecke obsazeni a vykony, zajimave pripady.

plakát

#annaismissing (2023) 

Chapu, ze filmu, kde divak bude polovinu casu cist dialogy z pocitacu ci mobilu hlavnich hrdinu bude pribyvat. Je to vzhledem k dobe logicke. Jelikoz mam ale pocit, ze uz jsem neco podobneho videl (dokonce od stejneho tvurce), uz me to tolik nebere. Potesily herecke vykony nactiletych.

plakát

Joanna (2010) 

Podobnych filmu uz se natocily mraky. Joanna ale umi zaujmout dobrymi postavami na malem prostoru. Trochu jiny zaver a dam plny pocet.

plakát

Iveta - Série 2 (2023) (série) 

I druha serie Ivety si drzi tu svoji uroven... Mozna zajimavejsi epizody nez Ivetiny zacatky, ale z prumeru se to nevyhrabe. Z hercu me tentokrat nejvice bavil nejmladsi Hrusinsky a Miroslav Hanus v roli otce Bartosove.

plakát

Čínský syndrom (1979) 

Myslim, ze slusne drama, ktere ve sve dobe muselo na divaka zapusobit jeste vice nez dnes. Atraktivni prostredi a i kdyz mozna trochu naivni a s uspechanym koncem, ale porad dobrym pribehem. Za zminku stoji i hvezdna herecka trojice v hlavni roli. Fondu mam sice radeji s jinym ucesem, ale role reporterky ji sedla. Herecky mozna trochu nevyrazny, ale jinak v pripadu dulezity kameraman v podani M. Douglase a muj oblibenec Jack Lemmon.

plakát

Sólo pro starou dámu (1978) 

Psane Jirine Sejbalove na miru, ktera urcite nezklamala. Jinak jsem presvedceny, ze film sel v mnoha smerech natocit lepe... Ale ten navrat do CSSR me zajimal, stejne tak jako chovani blizkych a podobne. Stoji za podivani...