Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Alex přichází na kolej, kde má strávit příštích několik let svého života. Dojde ale k malému nedorozumění. Školní počítač považuje díky jejímu jménu Alex za muže a přidělí jí společný pokoj se dvěma studenty. Počítač se nikdy nemýlí a Alex je proti jeho rozhodnutí bezmocná. Smíří se se svým osudem a zakrátko začnou mezi třemi spolubydlícími vznikat složité vztahy. Stuart totiž touží po Alex, Alex touží po Eddym a Eddy... Eddy si zatím není jistý, jaká je vlastně jeho sexuální orientace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Matty 

všechny recenze uživatele

Tři těla, jedna duše. Bi, homo, hetero, všichni na jedné hromádce, zábrany jdou stranou - on miluje jeho, ale on miluje ji, zatímco ona miluje jeho. Nechci však záběr Švédské trojky (na kterou, těšte se, v závěru skutečně dojde) zužovat na možnosti sexuální kombinatoriky trojice studentů. Alex, Eddy a Stuart jsou hlavně přátelé a o méně obvyklé podoby přátelství, o ně tu běží. O ně a o snahu najít skrze vlastní sexualitu sebe sama. Uvítal bych pouze více Lary Flynn Boyle a méně Stephena Baldwina. 70% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

I po dvanácti letech ve mě tahle skvělá romantická komedie (i když mi tohle označení na ten film nějak moc nesedí) vyvolává úplně stejné pocity a baví mě stejně jako když jsem ji poprvé viděl v kině. Poměrně slušně otevřená otázka sexuality a vyrovnávání se s ní (to slušná myslím ne ve smyslu morálním nebo umírněném, ale tak, že si to ze sexu a problémů s ním nedělá moc velkou srandu, že je to i přes humornost filmu hozený do tý pocitový roviny - humor v tomto filmu je někde jinde, ne v sexu, např. v American Pie je sex brán jen jako něco konzumního, něco co chceš mít, protože to nemáš a když to dostaneš, už o tom nepřemýšlíš a bažíš po něčem jiném, tady to je ale bráno jako součást lidského života, něco, s čím se člověk pořád sžívá, co se mění stejně jako se mění on sám, něco, co ho provází celej život). Scéna, kdy si Stuart položí na zadek Eddieho ruku je prostě úchvatná.... Baldwin jako Stuart je fakt perla, ač mám z jejich famílie oblíbeného Aleca, Stephen dokázal - a pak už v žádném jiném filmu, co jsem viděl, že herecké geny nezůstaly jen u jeho staršího bráchy. Pihovatá Lara Flynn je prostě k zulíbání, rád bych jí do ouška zašeptal pár honosných slovíček..... ()

Reklama

tomo41 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitej prvej polovičke sa snímok veľmi slušne rozbehne a kvalitným finišom všetko vynahradí. Film ako celok je veľmi príjemný s pár ozaj vydarenými dialógmi a príjemnou komediálnou linkou, na ktorej pozadí sa však odohráva myšlienkovo veľmi zaujímavý príbeh. Každý, kto si prešiel internátom či študentským privátom tento snímok určite ocení. "We think that Larry... is very scary. And hairy. Very hairy. So be wary..." ()

cab 

všechny recenze uživatele

Mlada a neklidna trojice kamaradu seznamujicich se ve spolecnem pokoji v prvnim roce vysoke skoly. Hormony bouri a objevovani vlastni sexuality propojene s necekanymi ci zamitavymi touhami dava dohromady ohromne sviznou, vtipnou a emocemi nabitou zalezitost. Nakonec nesmim opomenout zminit trojici hlavnich protagonistu (ohnive vasniva Boyle, jednodussi nadrzenec Baldwin a zmateny intelektual Charles). 85% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Postmoderní Eva a dvaja Adamovia v trochu komédii a trochu vzťahovej dráme. Aj na dnešnú otvorenú dobu celkom odvážny film, ale žiadne porno určite netreba čakať. Pre mňa práve tie deväťdesiate roky a Beverly-Hills-feeling bolo to najlepšie. –––– Možná, že se v tu chvíli cítite trochu ztraceni. Ale později zjistíte, že to bylo na celým výletě to nejlepší. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii. (Terva)
  • Malé cameo si ve filmu zahrál Andrew Fleming. Ztvárnil postavu, která na začátku filmu křičí z okna koleje. (Terva)

Reklama

Reklama