Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (199)

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, ačkoli některé recenze tvrdily opak. Původně jsem čekala obyčejné suché komediální drama, které se bude tradičně snažit vtlouct divákům do hlavy nějaké ty moudrosti o důležitosti rodiny, ale nakonec to byl přesný opak. Vtipný a především odlehčený film se skvělými herci. Hlavně Tatum mi tu způsobil šok v podobě dobrého hereckého výkonu. Už by měl hrát jen samé potetované magory, ti mu zjevně jdou jedna radost. ()

Radush 

všechny recenze uživatele

Ovlivněna zdejším hodnocením + po zjištění, že námětem je už tak ohrané téma, jsem nějak podvědomě očekávala nudu největší, ale tak to nebylo. Slabé momenty střídaly vtipné sekvence, takže vcelku (vezmu-li v potaz, že Vince Vaughn není rozhodně můj herecký favorit a o Kevinu Jamesovi radši pomlčím) jsem se pobavila. Co se týče ženského obsazení - Jennifer Connelly bude skvělá vždy a všude a Winona Ryder skvěle zahrála herečku :) Sice mě mrzí, že režisér mé milované Čisté duše poslední dobou míří do močůvky filmové tvorby.. ale uklidňuje mě, že Dilema nepatří mezi to nejhorší. ()

Reklama

Skip 

všechny recenze uživatele

"Říct či neříct. To je, oč tu běží." O tom je film, jehož zápletkou je dilema hlavního hrdiny, jestli říct či ne svému nejlepšímu kamarádovi o nevěře jeho ženy. Nějak se film plácá v tom, jestli to má být komedie nebo drama, ale není to nijak špatné, i když od režiséra Howardova formátu bych asi nejen já čekal něco víc. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě jednoduchý příběh o dvou kamarádech a jejich ženách.Ron Howard se tentokrát rozhodl natočit romantickou komedii ze života,jejíž hlavní zápletka je velmi prostá a jeden z hlavních hrdinů tu řeší ono"dilema"-říct tohle nejlepšímu kámošovi,nebo ne.Námět a scénář filmu je průměrný a chtělo by se říct až banální.Co jej zvedá nad průměr jsou skvělé dialogy,vtip a herci,kde exceluje hlavně Vince Vaughn a je vidět,že komediální poloha mu opravdu svědčí.Sám jsem rád,že po delší době vidíme na plátně Winonu Ryder a fakt jsem si jí užil.Škoda,že se stalo,co se stalo a měla takovou pauzu.Vždycky jsem si myslel,že z ní bude skvělá herečka.Tak,snad je už vše vpořádku-tady to alespoň tak vypadalo-a Winona se nám vrací v plné síle.Opravdu přijemně mě film překvapil,dobře jsem se bavil a některé scény mě fakt naplno rozesmály.Občas film malinko ztrácí tempo,zejména když z plátna zmizí Vince,ale to jsou naštěstí jen malé okamžiky.S hodnocením mám dilema a to přesně uprostřed a protože je dobrých a vkusných komedií opravdu málo,dávám 70%. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Jak začít ... Kevin James je můj veliký oblíbenec, a považuju ho za MACHRA! A tak se jednoduše dívám systematicky na filmy s ním. V tomhle komediálním dramatu vlastně jde jen o jedno - o upřímnost mezi nejlepšími kámoši. Všechno ostatní je jen "tak bokem". A ačkoliv to tak většina lidí nevidí, já si myslím, že Vince Vaughn, co by Best Friend Kevina Jamese udělal přesně to, co by nejlepší přítel měl udělat. Tedy v kostce: Jsem naprosto unesen tímto snímkem, je to něco úžasného, pokud se vžijete do rolí herců. Ti předvádějí perfektní výkony, a kdo říká že ne, je zaujatý a snaží se obhájít svůj příspěvek proč se mu film nelíbil. P.S.: Pokuď si přečtete komentář, kde mimojiné autor uvádí "nelogičností" - nevěřte mu ani slovo. Je to obyčejný amatér, který se snaží obhájít své hvězdičkové ohodnocení. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Na zápasech Chicaga Blackhawks má každá z hlavních postav na sobě dres týmu. Ronny (Vince Vaughn) nosí dres s číslem 88, jenž v té době oblékal Patrick Kane, Nick (Kevin James) má na sobě dres s číslem 19, který nosil tehdejší kapitán Jonathan Toews, Geneva (Winona Ryder) má dres s číslem 2, jehož majitelem byl Duncan Keith, a Beth (Jennifer Connelly) má dres s číslem 36, který tehdy oblékal Dave Bolland. (Koldyn)
  • Jedná se o první komedii režiséra Rona Howarda od vánočního snímku Grinch (2000), který byl uveden o 11 dříve. (Coldrex)
  • Jennifer Garner byla obsazena do role ve filmu, projektu ale odřekla a místo ní přišla Jennifer Connelly. (ČSFD)

Reklama

Reklama