Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 1

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (199)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

s přehledem nejslabší Howardův kousek,který si za rámeček určiě nedá.Herecké obsazení sice slibovalo,že by to mohlo být vtipné,ale bohužel není (až na pár scén).Celé je to spíš neuvěřitelně klišoidní a patetické až běda a konkrétně Vaughnova postava mi celou dobu lezla úspěšně na nervy.Světlou vyjímkou tak zůstává pouze Tatumův Zip,který mohl s klidem dostat víc prostoru...40% ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Označení komedie mi vůbec nesedí, protože absolutně nevím čemu jsem se měl smát?! Jedině tomu jak se někdo chová jako primitiv a ne dospělej. To by mi, ale muselo být o dost méně. Když vidím jméno Rona Howarda a vcelku slušné herecké obsazení tak si prostě slibuji mnohem více. Asi proto tak přísné hodnocení. :( ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Režie Ron Howard, hudba Hans Zimmer, herci Vince Vaugh, Jennifer Connelly, Channing Tatum a stejně houby z toho. Ničím nezajímavý a neoriginální film, který se zve komediíí,a le komediální prvky mu hrozbě schází. Od začátku se jedná o nemorální kravinu, která se postupně moralizuje a moralizuje. Vzipné scény byly snad 3 nebo 4 a ještě se prakticky neobešly bez Channinga, který jako jediný ve filmu skutečně nezklamal. Nechápu, jak mohl toto natočit takový režisérský formát, jakým je Ron Howard. Důvody proč to vidět: Channing, Dodge a závěrečná scéna na ledě. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Příšerná komedie pokud se to tak vůbec dá nazvat. Typický příklad zkaženého amerického mainstreamu. Jednu hvězdu dávám za to, že si Vaughn jakožto producent vydupal ukázat svoji loyálnost vůči týmu Chicago Blackhawks, ale to je spíš moje osobní malé plus. Kdyby se ten falšený konec trochu zkrátil, možná by to bylo na 2*, takhle zůstanu u jedné. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděla trailer tak jsem si myslela, že to nebude nic moc, takže mě to vlastně nepřekvapilo. Příběh o dvou nesympatických chlápcích a jejich stejně nesympatických partnerkách. Opravdu mě to moc nebavilo a ta výsledná délka skoro dvou hodin, byla příšerně moc! Zkrátila bych to tak o hodinu, vymazala půlku scén a možná by to mohla být docela vtipná komedie, která rychle odsýpá. 2* jediný na koho se tam dalo dívat byl Channing, i když ten smajlík co měl na zadku, to mě dostalo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Ronny (Vince Vaughn) sa vozí na Dodge Challenger R/T 426 Hemi z roku 1970. (Laslo)
  • Na zápasech Chicaga Blackhawks má každá z hlavních postav na sobě dres týmu. Ronny (Vince Vaughn) nosí dres s číslem 88, jenž v té době oblékal Patrick Kane, Nick (Kevin James) má na sobě dres s číslem 19, který nosil tehdejší kapitán Jonathan Toews, Geneva (Winona Ryder) má dres s číslem 2, jehož majitelem byl Duncan Keith, a Beth (Jennifer Connelly) má dres s číslem 36, který tehdy oblékal Dave Bolland. (Koldyn)
  • Jedná se o první komedii režiséra Rona Howarda od vánočního snímku Grinch (2000), který byl uveden o 11 dříve. (Coldrex)

Reklama

Reklama