Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Bateman i Reynolds jsou skvělí, všechno je to taková ta sprostá feeling good rodinná komedie s romantickou jiskrou, že jsem chvilku uvažoval i o čtyřech hvězdách. Ale nakonec jsem ubral, protože některé věci jsem trochu nepobíral - hlavně ta naprosto creepy hororová miminka, co po lidech hází nože. Zkrátka některé věci byly až moc over the top. Jinak jsem se celkem bavil a nad stokrát vyvařenym námětem výměny těl jsem zdaleka neusínal a dokonce jsem se i párkrát od srdce zařehtal. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem ten humor moc nepobíral. Sem tam se někdo posral, pak se zase pro změnu někdo poblil. Vtipný to ani moc nebylo, spíš akorát tak na poblití, když bych u toho jedl, což jsem vlastně jedl. Pak ale proběhla ona výměna těl a celé se to jemně proměnilo. Sex s těhotnou v 9 měsíci nebo děti hrající si s noži a elektrikou. Tenhle film je hrozně neortodoxní, ale pokud se adaptujete a přežijete první půl hodinu, vcelku příjemně to shlédnutí skončí. Nevěřil jsem, že to dokoukám, ale nakonec některé scény za to fakt stály. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds a Jason Bateman v Mezi námi chlapci? Ani náhodou. Z filmu je cítit snaha vyrovnat se komediím se stejnou zápletkou, avšak chybí jakýkoliv důvod, proč to vlastně sledovat. Maximálně nesmírně sexy Olivia Wilde a sympatický Ryan. Nic jiného z The Change-up nevytáhnete. Čistý průměr jen dokládá koktejl místy až opravdu nechutného humoru a opakující se motivy neustále dokola. Těch pozitivních momentů je tu až přehnaně málo. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Člověk si jde pro průměrnou komedii, ale dostane se mu parádní jízda. The Change-Up není žádné veledílo, žádná inteligentní a decentní filmařina, ale je to čistá a nefalšovaná americká komedie. Vtipná, opravdu svižná, se spoustou vtipných scén (i pár fekálních a nízkých, přesto nijak agresivních a nehodících se) a krásných žen. Skvělé tempo, které se drží po celou dobu, a příjemný nadhled. A pokud svůj nadhled dokážou využít i diváci, budou se skvěle bavit. V opačném případě mi jich je líto, protože tahle komedie se prostě povedla. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

V celku podarená komédia s erotickým nádychom, ktorá v istých momentoch naozaj vyčarila úsmev na mojej tvári. Hlavní hrdinovia sa výborne popasovali so svojimi úlohami no najviac zažiaril žensky pôvab u oboch herečiek (Olivia Wilde a Leslie Mann). Jednou z fráz, ktoré tam odzneli a ktorá mi najviac zarezonovala bol preklad matky svojej dcérke slovíčok humus a masturbovať - humus je pomazánka a masturbovať znamená ju natierať na chleba. 50% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama