Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Carmen Electra je vážně... hrozná. Silikonové bábovky na hrudi dokáží někoho vzrušit? O tom by se měl natočit dokument. Zbytek hereckého ansámblu je potom stejně marný a je opravdu velká škoda, že zajímavý námět přírodopisného filmu o rozmnožování lidí z pohledu mimozemšťanů je takto zabit (co si budeme vykládat, kdyby nebylo komentáře, vtipně mylných interpretací a sperminátora, byla by to děsná a nevtipná shitna). Má očekávání byla vzhledem ke zdejšímu vysokému hodnocení asi příliš velká. 40% ()

campix 

všechny recenze uživatele

'' V nekonečném vesmíru žije mnoho obyvatel. Leč nikdo z nich neprožívá rozmnožovací proces tak bolestně a tragicky nádherně jako lidské bytosti. '' Až mě překvapilo jak jsou Sexuální praktiky pozemšťanů nápaditou a vtipnou podívanou. Neokoukaný nápad a příjemné obsazení, to jsou věci na které sází. Hlavním tahákem je samozřejmě Carmen Electra, která dokáže nadchnout většinu mužského publika a to nikoli svým hereckým uměním, ale svýma ehm ehm '' velkýma očima''. Bohužel ani ona neutáhne celou stopáž filmu a konec je už takový stereotypní a americky naivní. Přesto příjemná podívaní, která minimálně do poloviny nenudí. Alternativy: Nějak mě nic nenapadá. ()

Reklama

chef 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie s týmto filmom možno nie je úplne správne, ale osobne ma oslovil omnoho viac ako tento počin. V polovici to už pre mňa stratilo šťavu, stalo sa to predvídatelné a aj ten ospevovaný komentár akosi zovšednel a nevnímal som ho tak ako na začiatku filmu. 65% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

takéto filmy treba hodnotiť s prižmúrenými očami a predovšetkým s vedomím toho, že to bolo myslené ako nezáväzná sranda . . . a ako také to bolo vcelku príjemné, jednoduché a miestami aj úprimne vtipné dielko. Takú spotrebu kondómov nie je pri Carmen vôbec ťažké pochopiť, ale ja osobne by som si radšej zašantil s Lucy Liu . . . ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Klasická romance z diskotéky až na porodní stůl nemusí být tak obyčejná a fádní jak si pozemšťan už miliony let myslí. Mimozemšťané dali úspory dokupy a najali si nejlepšího průvodce s nejlepším hlasem pana Vladimíra Čecha, aby zeleným mužíčkům osvětlil, jak se to s tím naším tekutým transférem vlastně má. Perlička let devadesátých. ´´sameček dokazuje, že žádnou samičku nepotřebuje, provádí opakované pokusy změnit se v hermafrodita a vrhnout svá mláďata sám ´´ :D 75% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama