Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...opět ty pseudosexualní scény, kde jsou vidět jen hlavy milenců. Nereálný a předvídatelný scénář seznamování. Povrchní vyjádření vztahů mezi dvěma mladými lidmi. Hloupoučké výkony ve vedlejších rolích. Vyloženě trapné komentáře (v českém dabingu v podání V.Čecha) a vůbec obsah dialogů. Potenciál vyvinuté C.Electry nebyl naprosto využit :) ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Naprosto originální a neotřelý nápad dělá z této romantické komedie jednu z nejlepších vůbec. Něžnější pohlaví přiláká do kin žánr samotný a pány skvělá Carmen Electra, která i přesto, že se ve snímku ani jednou neobjeví vyloženě nahá, je šíleně sexy a už jen kvůli ní se vydrží koukat až do konce. A praktická ukázka cesty spermií k vajíčku je geniální. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ja sa divím, že tu nebola nominácia na Oscara za scenár, ten je absolútne dokonalý. No jasné, nie je to žiadna vážna téma, ale tak dokumentárne a vtipné spracovanie sexuálneho správania ľudí som ešte nikdy nepočul. Naozaj klobúk dolu, hlavne za prvú polovicu filmu, tam to humorom srší jedna radosť. No a Carmen Electru netreba komentovať, ideálnejší kus k tejto téme nemohli vybrať. Priemerný film, priemerná téma, priemerný dej ale je to proste geniálne spracované. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekaně originální a vtipná komedie. Sice celé její kouzlo spočívá v Vladimírem Čechem skvěle nadabovaném dokumentárním komentáři odehrávajících se situací a několika krátkým scénám s atletickými spermiemi, což ale bohatě stačí. Na Carmen se kouká hezky, ačkoli jako romantická hrdinka se nehodí – působí to asi tak, jako kdyby v Samotáři ze Seattlu místo Meg Ryan hrála Pamela Anderson! Člověk si jí představí v posteli, ale mít s ní vztah? Hlavní hrdina je správnej sympatickej pošuk! Je to vtipné, není to nechutné, je to skvělá oddechovka! ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: vypravěč: - "V nekonečném vesmíru žije mnoho obyvatel, leč nikdo z nich neprožívá rozmnožovací proces tak celistvě, tak bolestně a tak tragicky nádherně jako lidské bytosti." & vypravěč: - "Oblíbené přirovnání... Šoustat jako lidi." & vypravěč: - "Sameček tasí z pochvy tři plátky zelené kůry (vytahuje bankovky z pěněženky) a dává je velkému válečníkovi (vyhazovači u baru)." & vypravěč: - "Sameček si se samičkou potřesou pažemi. Samička studuje samečka a on na oplátku zase jí." & Bill: - "Dáš mi svůj telefon?" Jenny Smithová: - "Už jsem si myslela, že se nezeptáš." vypravěč: - "Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí." & vypravěč: - "Samečkovo tělo se chvěje úzkostí. Tělní tekutina, řečená pot, řine se ze všech pórů. Sliny, neboli bílá pěna kapou z jeho úst. Tento stav pomine teprve tehdy, až se s jeho partnerkou shledá." & vypravěč: - "Do dírek ve sluchových orgánech vkládá výměšky drobných mořských tvorů, zvané perličky. Dírkami, symbolem ženství, se nechala zohavit již v raném dětství." ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama