Reklama

Reklama

Knights of Badassdom

Trailer 2

Skupinka zapálených larpových (Live Action Role-Playing) hráčů prožívá fantasy světy především ve své mysli a na akcích, kde si s ostatními hrají na hrdiny. To se ale změní v okamžiku, kdy omylem vyvolají z podsvětí succubu. Následky, se kterými se budou muset vypořádat, jsou reálnější, než si kdy dokázali představit.
Komedie Joea Lynche je splněným snem geeků a larperů nejen díky své zápletce, ale i hereckému obsazení. Mezi protagonisty hlavních rolí totiž najdeme taková jména jako Ryan Kwanten (True blood), Summer Glau (Firefly) nebo Peter Dinklage (Hra o trůny). (Drirr)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (76)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Plusové body má film za Summer Glau, která od Firefly snad nezestárla. Jinak je celou dobu hlavně vidět, že se jedná o nízkorozpočtový film - triky i kostýmy nejsou zrovna dotažené k dokonalosti. Ale za jedno zkouknutí KoB určitě stojí, minimálně kvůli originální zápletce a vlastně i neobvyklému smíchání žánrů. 5/10 ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku byla ze strany tvůrců odvedena slušná práce. Hodně tomu napomohlo obsazení Peter Dinklage je správně cool, Steve Zahn je prostě vtipný a Summer Glau je hustě sexy. Knights of Badassdom není sice film, kterých bych potřeboval vidět znova, ale závěrečnou pasáž Dinklageova souboje se budu dlouho pamatovat. Ta byla prostě boží. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád nadšencov LARP-u, oceňujem ich zápal pre svet fantasy a vytváranie si svojho vlastného sveta. Ale tento snímok je slabý po všetkých stránkach. Miestami to bolo tak naivné a šialené, až som mal dojem, že sa nejedná ani tak o komédiu ako skôr o slabú, prihlúplu paródiu. Dejová linka ešte ako-tak, aj keď tá sukkuba mi do fantasy moc nepasuje, ale dobre, to sa ešte dá preglgnúť. Tá maska však bola hotová katastrofa. Ešte aj najodfláknutejšie a najlacnejšie masky kdesi na karnevalovej škôlkárskej akcii sú na kvalitatívne vyššej úrovni. Film som si pustil hlavne kvôli P. Dinklagemu, ten ešte ušiel, ale ostatní "neherci" na celkovom pozitívnom dojme ubrali ešte viac. Na druhú stranu, potešilo pár vydarenejších gore momentov, nešlo o nič extra, ale v tej kope negatív mi to prišlo ako veľký krík voňavých ruží určených pre anglickú kráľovnú. 35/100 ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Dám 4, lebo... lebo :-) Aj som sa smiala, aj som sa bála. Tvorcovia si vymaznali aj detaily a počas celého filmu bolo vidieť, ako si to všetci užívali a spravili si túto milú spomienku na mladosť - ale aj hororové komédie 80. rokov - pre radosť a na pamiatku, sebe i fanúšikom. Ešte aj tá sukuba bola v retro duchu, hoci som pôvodne čakala najmodernejšie počítačové triky. Obludka mi skôr pripomenula Polymorfa z Červeného trpaslíka :-) Ale tak to má byť a toto je jedna milá žánrovka, ktorá by sa rozhodne mala premietať na conoch ako "treat" :-) Naj hláška, výkrik Petra Dinklagea: "AND THERE BE MONSTERS IN NEED OF PUMMELIN'!" :-D ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé. Vyzerá to ako funmade, ale hrajú tam celkom dobrý hreci. Nápad je to dobrý a ale filmík má občas hluché miesta a občas to fakt trápne. Keby tam je viac dobrých vtípkov, hodnotím to lepšie. Takto to vidím na 2 a pol *. Lebo má rád takéto úlety, metalovú hudbu a Summer Glau je maximálne sexi dám 3*. Ale asi som precenil. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Herci hlavních rolí před natáčením absolvovali sezení o LARPu, přičemž nejúspěšnější byl Peter Dinklage. (Amarria)
  • Režisér Joe Lynch se od filmu distancoval poté, co studio IndieVest film odložilo a přestříhalo. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se v červenci 2010 v okolí Spokane, druhého nejlidnatějšího města státu Washington. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama