Reklama

Reklama

Ve jménu krále 2

  • Německo Schwerter des Königs - Zwei Welten (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Granger učí bojové umění ve Vancouveru. Jednoho dne se u něj objeví žena, která otevře časoprostorový portál – a Granger se ocitá ve středověku, kde mu všichni blahořečí. Žena, která ho přenesla časem, byla králova kouzelnice Elianna, kterou zabili odpůrci krále, zvaní Temní, hned po překročení časoprostoru. Granger je odveden vojskem, jehož velitelem je nedůvěřivý Allard, ke králi Havranovi. Granger se dozví, že – jak říká proroctví – je vyvolený zničit temné povstalce z hor, kteří poslouchají svatou matku. Granger se má vydat do hor v doprovodu vojska a doktorky… Granger je odveden k věštkyni, která mu řekne, že musí vykonat ještě dvě zkoušky ze tří. První vykonal ve svém původním životě, druhou zkouškou je zabít svatou matku a třetí najít hybatele… Hned ráno odchází Granger s doktorkou a vojskem vedeným Allardem naplnit proroctví. Sotva vstoupí do lesů, začne první souboj s Temnými. Ti Grangera nechtějí zabít, ale s vojáky se bijí na smrt. Granger tuší, že v proroctví je něco, o čem ještě neví. Pokračuje za svatou matkou sám, neboť vojsko bylo pobito a doktorku kvůli zranění nohy ukryl v lese… (TV Prima)

(více)

Recenze (100)

Parm1 

všechny recenze uživatele

U takových filmů si vždycky kladu otázku, proč pan režisér nevezme celý štáb k nám do Čech nebo na Moravu. Pronajmout si nějaký středověký hrad, sezvat skupiny historického šermu z okolí, nechat je do sebe mlátit a kluci si už poradí. Vždyť to dělají pro zábavu, jde jim to a vypadá to dobře. To by tam ale nesměl pobíhat Dolph Lundgren, který zřejmě meč v ruce mnohokrát nedržel a dokázal by se s ním možná tak akorát poškrábat na koulích. Pane Lundgren, svoji nejlepší roli jste si užil v Rockym, tohle opravdu není nic pro vás. 40% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Prostě peklo. Jeden z uživatelů tu má info, že rozpočet tohoto skvostu je 7,5 milionu. Tomu se dá ale jen těžko věřit, jedině snad že Lundgrenův honorář spolkl 7 milionů. Jo, na půl mega by celý vizuál a výprava Ve jménu krále asi tak odpovídala. Uwe,Uwe, s tímto přístupem si příliš fandů nezískáš a naopak, tvůj klub antibollů se jen rozšíří do nepředstavitelných rozměrů. Ve jménu krále 2 nemá prostě absolutně nic! Bídná zápletka, šílený triky, děsivé (ne)herecké výkony, snad jen akce nevypadá až tak moc strašně, jako zbytek filmu, čímž ji ovšem rozhodně nechci chválit. Nenapadá mě snad prostě (až na jedinou vyjímku) jediná věc, kterou bych mohl považovat za alespoň jen minimálně výraznější či jakoliv zajímavější, což je na 90 minut filmu skutečně hrrozivé. A tou vyjímkou, za kterou dávám tu 1*, je za Lundgrena, který asi jediný pochopil, že to je vlastně jen jedna velká prdel a tak se i choval a hrál a tím pádem byl jak on sám, tak jeho postava vlastně docela fajn a cool. Jinak jde ale samozřejmě o zkrz naskrz nezábavný a špatně natočený laciný brak, který nejde doporučit skutečně nikomu. ()

Reklama

Finskej 

všechny recenze uživatele

Ha ha ha. Je to sice neuvěřitelné, ale jak jsem na první díl jen bezmocně a blbě zíral, tady jsem se dokonce celou první polovinu bavil. Je sice pravda, že In the Name of the King 2 je ještě větší pitomost než In the Name of the King 1 - a to samo o sobě už je dost umění - ale zároveň je to něco tak absurdního, že až v první polovině i zábavného. No uznejte sami: hláškující a sarkastický Dolph Lundgren, čekali byste něco takového? Celé kouzlo první poloviny je pravděpodobně částečně nechtěné (o to víc, jak chtěně se chvílemi snaží vypadat), ale... je. (Ovšem pouze pro fanoušky sebezvrhlosti - seriózní filmový divák ať pokládá hodnocení za 1 až 0 hvězdiček.) ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V diali sa ozýva Svätá Matka Božia, načiaha ku mne ruku a milým hlasom hovorí: „Pošlem mydlové bubliny, nezničiteľné mydlové bubliny....“ Plače pritom, ja som v pomykove, bubliny vcucnú človeka – jedno akého v emočnej, fyzickej, psychickej rovine – a ten tam môže robiť čo chce. Zúriť, meditovať, uvažovať nad Dolphom. Švédom, ktorý pri prechode časom v hypotékou zaťaženom dome bojuje proti kráľovi zo stredoveku (??) aby na nás nezoslal mor. Utieklo mnoho bizónov, srnky už jedia poľovníkov, púpava rozosieva rádioaktívny izotop. Ty čítaš knihu, ktorú odporučili v Playboyi, ale nejde to a nepomáhaš im. Zakázané strany nechutia, držíš v ruke meč a netušíš, či to „zviera“ je katalyzátor z automobilového sveta. Ak nechceme odísť z tohto sveta nezaopatrený v milostnej rovine zásadne využívame nemotorné drevo z budúcnosti. (videné 15.05.2015,JOJ archív) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dolphíno mě slušně překvapil. Laciná a místy úsměvná pohádka, která ovšem určitě neodpovídá zdejším procentům obalených v černotě, už jen proto, že tam hrajou luxusní buchty :) Na druhou stranu, kdyby se hlavní představenstvo výroby Ve jménu krále vysralo na primitivní digitál, udělalo by asi líp! Pač ten drak... No... No... Shit no! Jinak je to koukatelný. 55% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Hneď v prvý deň natáčania sa Dolph Lundgren zranil, preto bolo preňho náročné behať a robiť bojové scény. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie trvalo iba tri týždne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama