Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Rssa 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s božím soundtrackem a krásnou Teresou Palmer, bohužel Topher Grace zase se tváří a hraje napřesdržku a už to není ten sympaťák z In Good Company, spíš připomíná otravného Erica Foremana z posledních sérií That 70´s Show. 70 % BTW: Naproti tomu promovideo s parodováním filmů v podání hlavní čtveřice filmu je naprosto výborná věc. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Topher Grace jako autor námětu, výkonný producent a představitel hlavní role je bohužel zcela přebitý osmdesátkovým soundtrackem, který je mnohem lepší než film samotný. Ač se snaží jak může tuctový sto a jedenkrát provařený námět prostě lepší být nemůže. Ale ty hity od Duran Duran, Kim Carnes, Dead Can Dance anebo slavného hitu "Life is Life" od Opusu jsou snad věčné. Aspoň teda pro mě. P.S. Všimli jste si v úvodních titulcích báječného videoklipu od A-HA "Take on Me"? ()

Reklama

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

So we are doing cocaine, oukeeey.... Retro komedie z časů, které nejen Americké psycho, ale i dobové Risky Business popisuje méně idyličtěji, provází diváka jednou pamětihodnou osmdesátkovou nocí v Los Angeles. Mýtus (mnohem spornějších) osmdesátek opojný i na hranici cukrovo-neonové nausey. Reagan, Thacher a závěr studené války byl ale asi snesitelnější, když hráli Duran Duran a vy skákali na trampolíně s Theresou Palmer. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Co dodat k mému hodnocení… Miluju hity let minulých (škoda, že dnes stačí písničku prohnat v pár softwarech na úpravu hudby a hned máte hit), miluju, když v komedii je minimum fekálního humoru a zřejmě i miluju tenhle film! Take Me Home Tonight je film, na který jsem se těšil strašně dlouho… vlastně už od chvíle, kdy jsem poprvé, zcela náhodou, zhlédl trailer. A od té doby jsem tento trailer viděl asi stokrát a písničku, podle které vznikl název pro tento film a která dokonce i hraje v onom traileru (Eddie Money - Take Me Home Tonight) znám už dávno nazpaměť. Je škoda, že nezazněla ve filmu, ale jelikož tam hrály jiné pecky, ani mi to nevadilo. Jinak možná tohle není komedie, u které byste se váleli smíchy (ale párkrát jsem se opravdu od plic zasmál), ale má něco do sebe. Nevím přesně co, ale sedí mi k tomu popis "feel good movie". Celou dobu jsem totiž uvažoval o čtyřech hvězdách, ale v posledních minutách této pohodovky jsem si uvědomil, že prakticky nemám žádné výčitky či připomínky. A to se mi u filmu stane málokdy. Takže za mě plný počet pro tuto pohodovou komedii. Tuhle noc jsem určitě nezažil naposled, to vám povídám! 100 %. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O zcela průměrné komedii, jejíž storyline je celá založena na tom, že se hodinu a půl díváme na to, jak se kluk během jediného večera/večírku snaží sbalit svou středoškolskou lásku, není moc co psát. Já tu každopádně vyzdvihnu těch pár drobností, které mě nakonec vedly k trojhvězdičkovému hodnocení, ačkoli jsem nechtěla jít nad dvě. Důvod první: Už kvůli zatraceně hot Angie Everhart naprosto nezapomenutelná scéna na hajzlicích (kterou bych v reálu fakt nechtěla zažít). Důvod druhý: Číslo šest je setsakramentsky zajímavá (zatím minimálně očima a výrazově) a tohle je první film, ve kterém si to lze opravdu vychutnat. A důvod třetí: Jde o historicky první ze mnou zatím viděných filmů, v němž mi Topher Grace skoro vůbec nevadil... A ten jeho jackassácký let v kouli taky nebyl nejhorší (a taky bych ho nerada zažila v reálu). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Matta (Topher Grace) vidno, ako počas práce v Suncoast preceňuje kópie Tajomstva môjho úspechu (1987). Zápletky oboch filmov sú veľmi podobné, čerstvý absolvent vysokej školy predstiera, že je oveľa úspešnejší než v skutočnosti je. (Arsenal83)
  • V ročenke z roku 1984 je niekoľko anachronizmov. Je tam klip k videu A-HA ku skladbe „Take On Me“, ktorý vyšiel až v roku 1985. Je tam fotka ALFa, videoklip od The California Raisins a fotka štyroch dievčat s nápisom „Walk Like an Egyptian“. Alf, The California Raisins a pieseň „Walk Like an Egyptian“ od Bangles sú všetky z roku 1986. Na konci ročenky sa objavuje fráza „Don't Worry, Be Happy“, čo je odkaz na pieseň Bobbyho McFerrina, ktorý túto frázu spopularizoval, avšak tá bola vydaná až v roku 1988. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od 19. februára 2007 vo Phoenixe v Arizone a hoci celý film bol dokončený ešte v roku 2007 Universal Studios odložilo jeho uvedenie v kinách až na rok 2011. Film sa má odohrávať v okolí Los Angeles v Kalifornii, ale vôbec sa tam nenatáčal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama