Reklama

Reklama

Černá mamba

(neoficiální název)
  • USA The Black Mamba
Krátkometrážní / Sportovní / Akční
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek Roberta Rodriguze vypráví o basketbalové superstar Kobe Bryantovi, který si zde po boku Bruce Willise a rappera Kanye Westa zahrál sám sebe. Film byl natočen jako součást reklamní kampaně Bryantových tenisek, Nike Air Zoom Kobe VIS. (lekr)

Recenze (192)

bartias 

všechny recenze uživatele

V zábavné reklamě se Robert Rodriguez a basketbalista Jamal Duff berou s nadhledem a ochotně přidává se k ním skvadra hvězda v sestavě Wills, Trejo a West. Šestiminutovka, která současně vychází z tradice blaxploitation filmů a Duffova nicku Black Mamba srší vtipem a je nacpaná skvělými efekty. Lidi od Nike vždycky věděli, že na propagaci by se nemělo šetřit. ()

Reklama

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis, Kanye West a Kobe Bryant v kraťasu ? Komedie. Klasická amerika, bomby, explose, machři a jedna velká reklama. Kobe není můj velký oblíbenec, NBA sleduji ale fandím rivalitním týmům Heat & Celtics, takže i to mě trochu přiklání dát nižší hodnocení. Nicméně nenechám se tím ovlivnit a snímek posoudím z filmové stránky. Efekty a umělci dobrý, zbytek na prd. Bez diskuze 3*** ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Rodrigovi se někdy něco povede, no většinou se mu spíš něco posere... nekomentuju vůbec ty sračky, co točí pro děcka a tohle?! Já fakt nechápu, co na tom bylo tak super, jak mám možnost podle hodnocení vidět. Reklama pro "černou mambu" a booom, booom prásk, jaké to bude úžasné? Opět kurva Danny Trejo... řekne mi někdo, jak může někdo natočit Grindhouse, který doslova potěší u srdce a následně na to nějaké Prcky a nebo tady toto??? 2/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Šestiminutová reklama na Nike, kde vlastně jde hlavně o ty ohýnky ve skoro každé scéně. Aby to bylo delší, tak je to proložené tím, jak se příběh vlastně u Westa doma "vymýšlí". Jasně, hláška, že když budou vidět a hrát boty, bude od sponzora víc peněz a víc výbuchů, ale stejně mi to celé přišlo unylé. Profesionální, ale nic, co by mne překvapilo, nebo bych nečekal. Jako sami si řekněte - máte udělat delší reklamu na boty Nike a máte k tomu špičkového basketbalistu a Roberta Rodrigueze, jak to asi bude vypadat - prostě nic překvapivého. A Bruce Wiilis taky jen do počtu, jen tak. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet tohoto "kraťasu" plného hvězd se přehoupl přes 3 miliony amerických dolarů. (gogos)
  • Black Mamba je prezývka amerického basketbalistu Kobeho Bryanta. (Sufferer)

Reklama

Reklama