Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler je pro mě chap na roztrhání ;) Tudíž si myslím, že hlavní role byla bravurně obsazena ;) Jen nemám ráda označení "komedie", když to prostě komedie není...jelikož si myslím, že k tomuto filmu to opravdu nesedí. Krásné ženy, krásný muž ;) Výborně zasazená role pana domácího, který okoukává "triky" svého podnájemníka, aby ve svém velikém domě nebyl sám :) Klidné, jednoduché a příjemné pokoukání :) ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Bývalý hvězdný fotbalista (Butler) začíná na typickém americkém předměstí trénovat dětské fotbalové družstvo, a to se náhle dějí věci: místní nemluví o ničem jiném, zoufalé manželky mu samy lezou do postele a prohnilí manželé ho chtějí za kámoše. Po svižném rozjezdu je tato křečovitá půlhodinka tím nejslabším, naštěstí v druhém poločase hodí scénář všechny podzápletky za hlavu a zaměří se čistě na romantické znovudobývání bývalé lásky a odloučeného synka, které skóruje bez zádrhelů. ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

Děj se proplétá celkem hravě mezi trapasy, které si sám podstrčí, což je určitě dobrá zpráva, příjemný je i pohled na náruživé MILFky + Jessicu. Nicméně mi hodnocení shodí už jen ta klišovitá povaha snímku a Džerard Komorník, který se na roli bývalého čutálisty hodí asi tak jako Paris Hilton k seratu. 65% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej, toto Butlerovi sedí. Škoda, že je to až príliš nenáročná a priamočiara zabáva bez nejaké lepšieho nápadu, lebo povedzme si to na rovinu, bez toho hereckého obsadenia by to bola nuda. Ono je to svojím príbehom a humorom nuda vlastne tak či tak, ale tie známe xsichty potešia a dokážu film potiahnuť. 65% - 3* ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Projekt začal ako bejzbalový príbeh s názvom „Confessions of a Little League Coach“, ale neskôr sa šport zmenil na futbal. (Arsenal83)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)

Reklama

Reklama