Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pamela Anderson se ukazuje (ne)oblečená v různejch korzetech a koženejch sexy oblečkách, u toho rozdává rány, střílí z brokovnice a občas řekne nějakou "cool" hlášku. Jinak je to úplná blbost, ale v pubertě mi ke spokojenosti stačilo, že je tam tahle záchranářka z Pohřební hlídky a hejbe se. Teď už film pro mě nemá takový kouzlo (Přecejenom v dnešní době má člověk díky netu větší výběr, než tenkrát :-), takže dávám ze sentimentu 2 hvězdičky za Pamelu. Ale umístění mezi 200 nejhoršíma si tohle dílko nezaslouží, protože tohle se dá aspoň sledovat bez nějakejch trvalejch následků, což se ovšem třeba o trilogii Slunce, seno, tlustoprdi říct nedá. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kvalitná zábava. Prvá polhodina je úplne geniálna. Modrý opar, atmosféra veľkomesta, fetišisticky oblečená Pamela, rocková hudba, zbrane, vraždy, para ... béčková genialita. Neskôr ale príde nie príliš zaujímavý dej okato odkazujúci sa na Casablancu a noc vystrieda deň a zábery na priemyselnú štvrť niektorého amerického veľkomesta. Škoda. No jedno ostáva - okúzľujúca Pamela - tá vie byť drsná i roztomilá a permanentne sexy. A to stačí. Krásne guilty pleasure. ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je hrozná blbost, ale viděl jsem jich mnohem víc, než jen něco přes sto padesát, které byly ještě horší, tudíž nechápu tahle hodnocení..Když se to vezme kol a kol - může se film, v němž hraje hlavní roli Pamela Anderson brát vážně? Asi ne,že... Za úvodní scénu jasná hvězda, druhá se najde za... za něco dalšího.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Hloupé a režijně nezvládnuté sice ano, přesto zde však několik šikovných nápadů a vsuvek nalezneme. Rozhodně tak nejde o jeden z nejhorších filmů všech dob. Na to má až přespříliš cool hlavní hrdinku, až překvapivě řízně natočenou akci a především zdravou porci nadsázky a sebeparodie. Pamela stylově hláškuje, a její dlouhé vlasy poletují vzduchem stejně frajersky, jako ona sama v sexy koženém oblečku. Už jen úvodní vodní taneček stojí za pozornost. Děj absolutně prázdný a nezáživný, ale nic jiného se zde ani čekat nedá. Přesto však vypadá USA po druhé občanské válce vcelku zajímavě a panoramatické nájezdy kamery na daleké komíny zničeného města lehce kopírují ty z Blade Runnera. Slušná bezmozková zábava, kde jednu hvězdičku přidává Pamela Anderson. Její nejlepší role. ()

fifox 

všechny recenze uživatele

Začnu tím, že absolutně nechápu zdejší hodnocení. Barb Wire je eroticky laděné akční béčko s kýčovitými hláškami, ale skvěle zvládnutou akcí. Postapokalyptické téma bylo v polovině 90. let už trochu klišé, ovšem to ničemu nevadí. Rozhodně ho tvůrci zvládli podat líp, než například ve Van Dammově Kyborgovi. Jako každý podobný film, i tento stojí celou vahou výhradně na hlavní protagonistce. A i když Pamela Anderson není na Oscara, hádal bych se do roztrhání jejího topu, že Pamelin level přitažlivosti nezkrotí ani libovolné množství froté ručníků. Barb Wire je zkrátka trošku uhozená akční kultovka. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama