Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 2

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

somnar 

všechny recenze uživatele

Aardmani jsou rozpustilí hračičkové i pod supervizí velkého hollywoodského studia. Opět jednoduchá storka, opět obalená tunami sofistikovaných fórků, roztomilých nápadů, nečekaných návštěv (svůj moment tu mají i Jane Austen či proradný Charles Darwin) a hlavně extrémně vypiplaných, krkolomných, invenčních akčních srandiček. Jack Sparrow mává z pirátského hřbitova, Pirátský kapitán vládne. 90% ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Oživlá plastelína je nejen na pohled hezká, ale i vtipná. Pirátské vtípky sice místy nejsou nejoriginálnější, ale jsou zasazeny do tak milého prostředí, že stejně pobaví. Scéna z přepadávání lodí byla naopak dokonalá. Navíc má film skvělé obsazení - královna Viktorie, Charlie Darwin, Jane Austenová.... ;) ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Já tyhle plastelínové animáky moc nemusím, ale tenhle byl opravdu zábavný, s moc hezkým příběhem a ty figurky nebyly tak hnusné, jak mi obvykle připadají. Navíc bylo velmi zábavné cestování po mapě a moc hezké byly závěrečné titulky, kde jsem si sice moc nepočetla o tvůrcích (text byl žlutý a totálně nečitelný), ale v pozadí bylo spousta věcí na čtení a na koukání. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Ale jo, hezká pohádka, Královna Viki s mega zadkem, Kapitán Pirát, blboun, Charles Darwin a šunka :D. Bylo by to ještě lepší, kdyby zde byla použitá novější a vymakanější animace a celkově grafika, takovouhle jaká je tady použita nemám moc ráda. Jinak to krásně odsýpá a má to dobrý spád a děj, člověk se u toho rozhodně nenudí. Rozhodně je to lepší průměr. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Piráti jsou skvělí a upřímě mě překvapilo, jak jsem se bavil. Technicky bravůrní práce, příběh v rámci žánru v pohodě a několik opravdu povedených zábavných situací. Bavil jsem se parádně, pěkně to odsýpá, vůbec nenudí a navíc skvělý dabing v čele s Trojanem, který tomu dal opravdu hodně! Věřím že dabing převyšuje originální znění. Nemám důvod nedát 4* :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně v londýnském pubu U spolknutého navijáku a ve scéně v Lonely Street se objeví Joseph Merrick, známý jako Sloní muž. (Tomihiro)
  • Během produkce filmu se pracovalo i na 40 scénách současně. (Brousitch)
  • Kvůli stížnosti jedné z nadací pro nemocné leprou byla loď malomocných, která je vidět už v traileru, přejmenována ve filmu na loď morovou. Jak je poznat podle odpadávajících končetin námořníků, na palubě morové lodi se však stále plaví malomocní. (pajik)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama