Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Varrett (Steve Austin) byl policistou, dobrým policistou s vyznamenáním, se kterým si osud ošklivě zahrál. Stal se svědkem popravy své manželky a dítěte, a nechybělo mnoho a mezi živými nebyl ani on sám. Z výpravy za pomstou svých nejbližších se stala obsese, kterou lze jen stěží potlačit. Když se dostává na stopu posledním vrahům, přijíždí do města Hope, jemuž nevládnou policejní složky, nýbrž Drayke (Danny Trejo) a jeho násilnický gang motorkářských překupníků, The Circle. Ten si s Raynem chystá brzy vyřídit účty za vraždu Drayekova bratra Rexe (Noel Gugliemi). Celou situaci začínají komplikovat federální složky, pomstychtivý syn zavražděného zkorumpovaného šerifa a Darcyin (Serinda Swan) únos, díky němuž se Rayen pouští proti celému gangu na jejich vlastní půdě. (Conspi)

(více)

Recenze (53)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nejdu, dokud něco nezabiju......... Danny Trejo jako Drayke Salgado, kápo motorkářského klubu Hope The Cyrcle. A nutno dodat, že je to jeho skoro nejlepší postava záporáka. CITÁT - Technicky vzato, byl to výbuch, co ho zabilo......... Scénář je příšernej, hudba ještě horší a kamera nic nepředvede. Proč na to vůbec koukám? Aha už vím, je to tak prostý a jednoduchý příběh až jsem se u toho bavil. Jednoduchý příběh ze kterého se prostě stala zábava. Mě se to celkem líbilo. DIALOG: DRAYKE - Zabijte ho!!!! PROSPECT (Tygh Runyan) - Koho? DRAYKE - Všechny!!!!!........... Dvě hvězdy a jako fanda Danny Treja si přidávám jednu navíc. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě pěkný filmek natočený po vzoru akčních "béček" 80. a 90. let. Příběh je klasický. Bývalý policista Rayen Varrett (Steve Austin) se vydává hledat gang motorkářů, který mu vyvraždil rodinu. Cesta za krvavou pomstou ho dovede až do malého městečka Hope, kde má gang svojí základnu. Pod vedením Drayka Santiaga (Danny Trejo) zde vyrábí drogy a celé město tak ovládají i díky podplacenému šerifovi. Po příjezdu do městečka se Varrett ubytuje v místním hotýlku, který vlastní Darcy (Serinda Swan), které gang zavraždil manžela. Když Draykův bratr Rex napadne Darcy, neváhá Rayen začít svojí vendetu a Rexe zabije. Tím Rayen rozpoutá soukromou válku s Draykem, ze které buď vyjde jako vítěz, nebo zemře a s ním všichni kdo mu pomáhali. Příběh sice není nic originálního a je viděn v hodně podobných filmech, ale co na tom sejde. Mě se filmek líbil hodně a dávám mu 95%. :) ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Docela jsem si celý film užil, ale konec už byl fakt jak z wrestlingu. Navíc má být důstojným soupeřem Austina Danny Trejo? Docela výsměch. Jinak strašná kamera v akčních scénách a problém mizerných filmařů - vše co nezabírá kamera neexistuje a tím pádem zdrojem tupých lekaček, překvapení, plížení atd. To je prostě ubohot. Nebýt ale toho konce, dával bych hvězdičky 3, protože jsem se přes to všechno slušně bavil, a pohled na drsného obrovského Steve Austina v takovýchto rolích vždycky potěší. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tieto becka urcene priamo pre videotrh treba davat mladym rezisorom ktori maju aspon trocha talentu na zaujimavy styl a cit pre akciu, bohuzial terry miles nema ani jedno takze ja som sa pri sledovani recoil dost nudil lebo pribeh je beckovsky slaby a akcia je dost odflaknuta a nedokazal to zachranit ani steve austin (pre ktoreho mam inak slabost)... ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Akční béčko,které postrádá lepší herecké výkony (Austin je jak prkno bohužel),lepší lokaci a i tu akci,ale zase na druhou stranu příběhově klasika:bývalý polda jde pomstít svojí rodinu,bitky celkem ujdou a jako bonus je docela dobrý závěrečný souboj Austin proti Trejovi,takže za mě celkem průměr 50% a tři hvězdy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Agassiz v kanadské provincii Britská Kolumbie a ve Washingtonu ve městě Tacoma. (Terva)

Reklama

Reklama