Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

venison 

všechny recenze uživatele

Klasická americká vztahová fraška na úrovni jedné velké rodiny na pozadí svatby.. Něčemu jsem se zasmála, na můj v kus místy dost vulgární, ale nijak obzvlášť neurazilo.. Potěšil výběr herců, který tomu dodal ten pravý "prázdninový" šmak - Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Robin Williams, Amanda Seyfried a Katherine Heigl.. ()

Vignette 

všechny recenze uživatele

Lehce mi to připomínalo Mamma Mia!, ale narozdíl od něj se mi tohle docela líbilo - tentokrát jsem se nestyděla za všechny tvůrce a diváky, kterým se to líbilo, jen trochu za sebe :-). Děj je samozřemě už tisíckrát viděný, očekávatelný a občas příšerně překombinovaný, ale všichni herci byli fajn a asi díky nim se na film dobře dívalo. Zvlášť jsem vděčná, že Amanda Seyfried tentokrát i hrála a nekulila jen ty svoje kukadla, což mi v Mamma Mia! hrozně lezlo na nervy. Takže budu hodná a dám slabší čtyři hvězdy... ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Velká svatba není moc zábavný film. Chybí tu větší vtipnost, gradace, herci, ač áčkový, předvádí svůj podprůměr. Mezi postavami to nejiskří a jsou vám šumák. Alespoň atmosféra to trochu zachraňuje a drží vás při životě až do konce filmu. De Niro zde zahrál asi svou nejhorší roli, Heigl nudná jako nikdy, Sarandon podprůměrná, Keaton nesympatická, Seyfreid bez prostoru a Williams standardní. Prostě nic moc. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Už jsem to jednou viděla, ale spolehlivě zapomněla a jak teď koukám, tak jsem si to fakt nemusela připomínat. Hvězdnými jmény se komedie Velká svatba jen hemží, humoru je v ní však pomálu a příběh působí naprosto nanicovatě. Dokonce ani závěrečné romantické vyznění nezachrání tohle scenáristické fiasko. (35%) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Zas a znovu jsem se přesvědčila o tom, že herci udělají hodně. Naprostá blbost, jednoduše stupidní americká komedie, ale díky hercům se mi to neskutečně líbilo a dávám 3*. Sice je mi kapku záhadou, jak se na tento snímek chytlo tolik perfektních herců a hereček (jako vážně, podívejte se nahoru, jedno slavné jméno vedle druhého), ale jsem za to ráda. Hlavně mě potěšilo vidět zase v něčem Tophera Grace, který mi samozřejmě nejvíce přirostl k srdi v That 70s' show, a tady kupodivu hraje floutka s podobným humorem. No prostě jsem se u tohoto bavila a tak to má být. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)
  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)

Reklama

Reklama